onsdag 9. august 2017

Grå maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her.


Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner.

Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger. Det gjør at fargen ikke blir. Vi har alle typer maling til en billig penge.


En silkematt maling (som de fleste ”vanlige” malinger er) kan altså ikke sammenlignes når det kommer til et mineralsk og kalkaktig utseende! Senere har Jotun også lansert kalkmalingen LADY Minerals – som også er perfekt til lune, greige-nyansene! Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. I vårt nye fargekart kan du studere en rekke ulike grå nyanser, fra de kjølige og nøytrale til de lune og varme.


Hver hovedfarge har sine tilhørende fargeanbefalinger. Ved å følge våre anbefalte kombinasjoner får huset en harmonisk fremtoning, forsikrer hun. Da bør du sjekke ut vår selvrensende maling , OPTIMAL. I enkelte lys kan den oppleves som varm og nesten litt rosa, mens i andre lys blir den litt kald og mer grå sier Emily. Emily valgte også å male møblene i Luftslott, men brukte da vår maling Ambiance Superfinish.


En matt maling som passer perfekt til akkurat møbler og treverk.

Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Les mer om vedlikeholdsintervall. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten. Se hele hjemmet hennes her! Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling ? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).


Denne versjonen er normalt vår anbefaling i garasje, fjøs, verksted og lager. Lukter sterkt under og rett etter påføring. Husk å bestille tynner i tillegg til maling ! Har du fulgt med i interiørbladene har du nok fått øynene opp for at grått interiør er en voksende trend.


Har du et gammelt kjøkken – hva med nettopp å male det i grått ? Mange kaster ut kjøkkenet når de vil ha fornyelse, men husk at maling kan være et alternativ. Her kan du spørre våre fargeeksperter, få fargeråd og tips til valg av maling. Skal antagelig ha grått Bodbyn-kjøkken fra Ikea.


Beige, grå og brune farger. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg