onsdag 16. august 2017

Borg dyreklinikk

Her kan du kombinere ditt besøk hos veterinæren med en tur i den flotte Hafslundsparken. Priser Konsultasjon fra 71- Kontroll 35- Kloklipp 28-. Dyrenes Venn har som mål å være den rimeligste på pris og beste på kvalitet og kompetanse i hele Østfold og vi ønsker alle velkommen til vår klinikk. Borg dyreklinikk AS fra , Østfold. Vi har åpnet en helt ny og moderne dyreklinikk på Stopp Tune i Sarpsborg med et komplett behandlingstilbu nytt og moderne utstyr og erfarne veterinærer.


Smådyrklinikken har egen inngang fra parkeringsplass og ligger vegg i vegg med Musti som er Østfolds største dyreutstyrsbutikk.

De siste årene har vi holdt til i idylliske omgivelser ved parken på Hafslund Hovedgård. Mottoet det beste for dyret er rettesnor for vårt virke. Det innebærer at vi alltid gir et behandlingstilbud basert på høy faglig kunnskap og omsorg for. Moderne klinikk med operasjonssal, røntgen med digital framkaller, ultraly tannbehandling og eget laboratorium. Vi sørger for høy faglig kunnskap, god omsorg og service for.


Må takke for all hjelpen jeg fikk med min. AMFI Borg - Borg Dyresenter. Senterleder Jørgen Næs. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Pasientgruppen består hovedsakelig av hund og katt. Klinikken har ultraly røntgen, tannrøntgen og in-house blodanalyseapparater. Finn din veterinær, ditt dyresykehus eller din dyreklinikk i Norge. Vi tilbyr hjelp av høyest mulige kvalitet til din hund og katt, året rundt, døgnet rundt.


Velkommen til Dyrenes venn! Våre veterinærklinikker (Sinsen, Strømsø, Lillestrøm, Tveita, Eiker og Sarpsborg) tilbyr et bredt spekter av tjenester. Ditt søk på borg dyreklinikk ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Klinikken ligger på idylliske Hafslund Hovedgård i Sarpsborg kommune, en liten klinikk med åtte ansatte. Vi søker deg som har høy faglig interesse, er serviceinnstilt og kan jobbe selvstendig.


Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem. Se mer informasjon under fanen Lærefag. Matilde Elisabeth har jobber oppført på profilen. Dagpass av hund tilgjengelig på heltid eller deltid. Vi utfører de fleste typer undersøkelser og behandlinger: Helsekontroll og vaksiner, polikliniske undersøkelser som ved ørebetennelse, kløe, sår og skader, ID-merking, røntgenundersøkelser inkludert HD- og AD-røntgen, kirurgi som keisersnitt, nydannelser, sterilisering og kastrering, tannbehandlinger med evt.


En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Dyreklinikk og hundepensjonat i landlige omgivelser i Sørkedalen, Oslo. Super veterinærer som tar seg til til å ringe overnervøse eier og forklarer godt enda det kun var snakk om et spørsmål.


Therese har jobb oppført på profilen.

Tror absolutt vi kommer til å bruke dem. Engasjerte og dyktige veterinærer. Trivelig miljø, gunstige åpningstider og konkurransedyktige priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg