fredag 11. august 2017

Trestjerners gulvlakk

Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Vi har produktet som passer ditt.


Trestjerner Gulvlakk Vannbasert. FDV-datablad - Norsk.

HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Norsk. Les tester og omtaler før du kjøper. MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk , kvistlakk og universallakk.


Kjøp på nett eller i butikk. Nettlager Selges ikke fra nettlager. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid.


Vannbasert slitesterk og luktsvak silkematt lakk til tre- og parkettgulv.

Gir et lyst moderne utseende. Anvendes på ubehandlede, tidligere lakkerte (ikke nylagt parkett), oljede og lutede flater. Ekstrem god vedheft til alle underlag.


Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. TreStjerner Gulvlakk Oljebasert er en hurtigtørkende høykvalitets polyuretanforsterket alkydlakk som tåler harde belastninger og gir et lyst og vakkert resultat. Har erfaring med trestjerners halvblank fra tidligere (vannbasert). Nå har jeg imidlertid pusset ned et gammelt spisebord.


Det var MØRKbeiset eik. Har kostet på litt Lady interiørbeis i fargen drivve og skal nå lakke. Kan jeg bruke silkematt lakk, eller er ikke det særlig heldig på spisebord som skal vaskes og tørkes nå og da?


Innendørs gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv. Luktsvak og slitesterk. Kan leveres i glansgradene blank.


Hvis du ikke finner et annet emne til temaet ditt, og det har med RC å gjøre, kan du poste det her. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. Visste du at vannbasert gulvlakk gulner mye mindre enn løsmiddelbasert gulvlakk ?

Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Hva er den optimale gulvlakk ? Mange vil si det er den som beskytter treverket best mot slitasje og fukt. I så måte har Classic Uretan Lakk på oljebasis, vært en ener. Dette har derfor også vært viktig i arbeidet med utviklingen av det nye produktet.


Samtidig skal påføringsegenskapene, tørketiden, viskositeten og det rent estetiske. Behandlingen gir et slitesterkt og naturlig utseende. Den vanligste måten å farge gulvet på, er ved hjelp av beis. Er parketten din slitt og trenger litt omsorg og kjærlighet? Med trestjerners gulvolje.


Parkett kan ofte slipes og behandles flere ganger før den må byttes ut. Lakke gulvet etter det er beiset med trestjerners lakk. Gulvlakk oljebasert er en fyldig, oljebasert gulvlakk fra Yunik til innendørs bruk. Lakken er en hurtigtørkende høykvalitets. Yunik Gulvlakk gir en pen gylden, halvblank, overflate som er robust og ekstrem.


Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong, tre og parkett. GULVLAKK VANNBASERT GULVMATT. Finn riktig maling og lakk for ditt gulv hos oss.


NMP (N-Methyl Pyrrolidone) er et løsemiddel som tidligere var vanlig å bruke i gulvlakk. Da forskere fant ut at NMP var helseskadelig og blant annet kan skade forplantningsevnen til mennesker, begynte Bona et intensivt arbeid for å fjerne dette løsemiddelet i sine lakkprodukter. Vi anbefaler TreStjerners gulvlakk og gulvmaling til bruk også på møbler.


Har beisa kjøkkeninnredningen med Tyrilin skigard. Resultatet blei veldig bra, men då eg skulle lakke det med trestjerners gulvlakk (vannbasert) etterpå, skjedde det noe rart. For det fyrste blei fargen mykje lysere og noen plassar forsvant på ein måte beisen slik at det blei lyse flekkar og veldig skjoldete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg