torsdag 24. august 2017

Bygge kjøkkenøy

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. De svenske Hjemmefikserne Carro og Karin deler sine morsomme prosjekter og gode oppskrifter med Viivilla.


Bygge kjøkkenøy

Bygge eller puse kjøkken – skal du pusse opp kjøkken hjemme, bør du lese her for å få råd og tips om hvordan du kan gjøre dette på best måte. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Hvis du vil ha et billig kjøkken. Til et nytt kjøkken må det investeres i skap, hyller, benkeplater, blandebatteri, kokeplate, hvitevarer og mye annet. Det kan bli en dyr affære. Men slik trenger det ikke å være.


Du skal bygge nytt kjøkken , og vet akkurat hvilke skapfronter og type innredning du vil ha. Men har du tenkt over hvor det er mest praktisk å sette kjøleskap, komfyr og vask? Eller hvor mye benkeplass du bør ha ved siden av koketoppen? Les tipsene til dem som tilbringer timer på kjøkkenet hver dag, og unngå de største feilene. Kan jeg laste ned et eget foto og bygge kjøkkenet ut ifra det?


Nei, det kan du ikke. Din forhandler hjelper deg med å tegne akkurat ditt kjøkken. Hvor eksakt er prisen i sammenstillingen? Prisen i kjøkkensimulatoren er en estimert totalpris.


Eksakt pris får du hos din lokale forhandler. Siden vi har en veldig åpen kjøkken stueløsning har vi masse plass som egentlig ikke får brukt til så mye. Og selv om vi har et ganske stort kjøkken , har vi ikke enormt utvalg av skap og skuffer, spesielt skuffer. AFK regner komplette skap pr.


Så regner de 89- pr skap med alt som hører til og 37- pr. Men ikke la deg skremme av det flotte utseendet, for det er faktisk ganske enkelt å fjerne alle skap og benkeplater fra veggene og selv bygge ei kjøkkenøy – bare du vet hva du skal gjøre. Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp.


Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg av hvitevarer. Med Epoq finner du inspirasjon og perfekte løsninger for deg og ditt hjem. IKEA - METO Monteringssett for kjøkkenøy , Monteringssettet gjør det enkelt for deg å montere skapene rygg mot rygg eller å feste en dekkside på baksiden av benkeskapene. Les om vilkårene i garantiheftet. Kan kuttes til å passe ulike skapstørrelser.


En kjøkkenøy gir ekstra funksjon i kjøkkenet. Kjøkkenøya fungerer også som en samlingsplass. Rundt kjøkkenøya spiser vi, omgås og lager mat sammen. Smarte funksjoner i kjøkkenøya? I dag finnes det mange smarte funksjoner som gjør seg i en kjøkkenøy.


Skuffene i øya kunne da være til mel og andre bakerelaterte produkter. Jeg baker brød hver uke. Tanken er at øya til vanlig skal stå i vinkel ut fra den vanlige kjøkkenbenken.


Tips og råd til deg som skal bygge hus, hytte eller garasje eller pusse opp. Kan du snekre litt selv, er det ikke så krevende å bygge en sofabenk. Som alltid er det en fordel å gjøre et solid forarbeid med nøyaktig oppmåling og innkjøp av det man trenger av materialer, skruer, tekstiler og verktøy. Når man skal bygge kjøkken er det en del elementer man burde tenke på.


Bygge kjøkkenøy

Nedenfor har vi oppsummert punkter som skal hjelpe deg på veien: 1. Lag en ønskeliste for drømmekjøkkenet ditt med store og små detaljer 2. Besøk ulike leverandører og finn en kjøkkenmodell du liker. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Man kan plassere kjøleskuffer i øyen, som kan frigi plassen fra konvensjonelle kjøleskap.


En mikroovn kan plasseres i øvre delen av ett skap under benk og dermed skjules på innsiden av øyen. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene.


Bygge kjøkkenøy

Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg