tirsdag 8. august 2017

Moderne gulvtepper

Et enormt utvalg av moderne tepper til røverpriser - Gjør et kupp! Lagertømming av kvalitetstepper. Stort utvalg av orientalske tepper. Medaljong- og heldekkendemønster. Hos oss finner du tepper til alle gulv i ulike kvaliteter, farger og størrelser.


Tusenvis av håndlagde moderne tepper på lager.

Vakker design og høy kvalitet - Kjøp barneromsinteriør hos Sprell! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Her har vi samlet moderne tepper. Alle teppene har en moderne design. Sorter gjerne i filteret vårt for å finne et moderne teppe i riktig farge og størrelse.


Vi har gleden av å presentere årets vinnere av design-konkurransen. De moderne teppene finnes i en rekke ulike mønstre, farger og former. Det store utvalget gjør det enkelt å finne et teppe som passer i ditt hjem.

De fleste moderne tepper håndknyttes i India med ull av god kvalitet, og teppet blir dermed både mykt og vakkert. Det moderne Kilim er et tynt, håndvevet teppe. Selv om Kilim-teppene har eksistert siden minst år 4etter Kristus, har de minimalistiske mønstre som gjør at de passer perfekt inn i en moderne design. De fleste Kilim-teppene ser like ut på begge sider og kan ganske enkelt snus. Teppeabo - Vi har dagers full returrett på alle våre gulvtepper.


Store gulvtepper til små priser. Gulvtepper er både praktiske og vakre. Et stort teppe under spisegruppen din kan bidra til å hindre at gulvet får riper, samtidig kan du bruke teppet til å fremheve spisebordet og stolene på en helt ny måte. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper. I mange forskjellige former, farger og størrelser.


Se alle gulvteppene her. Usikker på hvilken størrelse du trenger? Tepper skaper både varme og hygge, samtidig som det gir en lun og harmonisk stemning.


Pryd stuen, soverommet eller kjøkkenet med et stilig teppe fra Møbelringen! Flatvevd teppe i stilren design. Sjekk ut moderne gulvtepper.


Den flatvevde designen gjør matten både holdbar og lett å vedlikeholde.

Matten har en rustikk stil som gir den et naturlig og. Nudo, designet av Sebastian Herkner for tyske Ames, er håndknyttet i Colombia og har et moderne uttrykk, pris på forespørsel,. Størst på moderne tepper – kjøp ditt lekreste teppe på trendcarpet.


Trendcarpet har et av Europas største sortimenter av moderne tepper – til skikkelig gode priser. Uten fordyrende mellomledd holder vi lave priser i markedet på moderne tepper som viskosetepper, ulltepper, kelimtepper, naturlige tepper og andre populære og moteriktige tepper. Bestill ditt gulvteppe etter mål. Ta gjerne kontakt med brukerstøtte hvis du ikke finner det du er ute etter. Velg et teppe som passer inn i hjemmet og prøv nye farger eller materialer.


Kle gulvet ditt hjemme opp med deilige tepper! Ikke bare er gulvtepper deilige å gå på, men de mykner også opp hele rommet. Vi har et stort utvalg av både vanlige tepper og håndlagde tepper.


På IKEA finner du tepper til alle rom. Stuen er et populært rom å ha tepper i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg