onsdag 30. august 2017

Male inngangsdør

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Reserver ditt Hotell i Male online. En inngangsdør bør males på formiddagen uten direkte sol, regn eller vind. Maletips: Bytt gjerne ut gamle dørvridere og nøkkelbeslag slik at døra virkelig framstår som ny.


Du trenger ikke ta av døren når du skal male. Ta bare av dørhåndtak og dekk til låsen.

Legg ut malefilt på gulv og trapp for å unngå søleflekker. Hvordan male tidligere malte ytterdører. Denne bruksanvisningen gjelder for maling av ytterdører. Ytterdører krever andre malinger enn det som brukes på kledning. Malingen må være slitesterk, ha god kantdekk og utflyt.


Nye dører leveres i dag ferdig malt, disse kan du normalt overmale. Døren bør males en formiddag uten nedbør, direkte sol eller vind. Unngå å male på kvelden, da er insektene aktive og kan lett feste seg på en nymalt dør.


Temperaturen bør være minimum grader, gjerne mer.

Svaret kan være følgende: Den enkleste måten å male en inngangsdør uten å fjerne den, bruker spraymaling i en boks. Du må ikke bruke Benar, nei! Malt inngangsdør går bra. Men særlig hvis døren er i tropisk treslag kan det være fint å bevare den slik den er i stedet for å male over. Og det hadde kanskje ikke vært nødvendig å pusse vekk all lakken hvis du bare skulle male den.


Beis kan også være et godt alternativ. Nordsjö Når du skal male en slett dør, satser du på godt verktøy hvis du vil ha et pent resultat og få jobben effektivt unna. Det å kunne slippe grunning, bare male ett strøk og så være ferdig er derfor lykken for meg! Jeg burde sikkert ha grunnet, pusset og diverse. Men med Bengalack ser jeg ut til å slippe unna!


Jeg er også en stor fan av å fornye med spraymaling. Mal først kanten av døren med LADY Supreme Finish. Store flater som en slett dør kan med fordel deles opp i mindre felter.


Påfør LADY Supreme Finish, start alltid øverst og fordel malingen jevnt. Selv med den fineste malerull kan du ikke male en dør lik glatt som da den kom fra fabrikken, der den ble sprøytemalt i et profesjonelt anlegg. Men du kan velge å gå helt motsatt vei: ved bevisst å vise at her er døren malt for hånd.


Bruk to strøk mellommaling. Med en ytterdør eller inngangsdør sender du signaler til dine besøkende om husets identitet allerede før de kommer inn i huset. Ytterdøren har derfor stor betydning for boligens estetiske uttrykk og er med på å fortelle hvem som bor i huset.

Les vår veiledning for å velge riktig ytterdør her. Det er karmene det måles etter. Ta av listene for å få ett nøyaktig mål.


Dette med standardmål går egentlig på åpningen i veggen og vil være litt større en. Måltabeller for Innerdører. I disse tabellene finner du våre standard mål på både dørblad og dør med karm.


Skal du skifte innerdører? Galleri er vår moderne og tidløse dør-serie. Her bryter glasspartier i geometriske former og skaper spenning i det ytre. De rene linjene gjør at modellene passer til mange forskjellige fasader og miljøer.


Når du bestiller en inngangsdør hos oss trenger du ikke å tenke på noenting - vi tar oss av alt. Vennligst se vår FAQ-side for mer informasjon angående frakt og levering. Alle våre inngangsdører leveres komplette og klare for montering. I tillegg har vi kompetente montører som kan ta seg av monteringen for deg.


Mal opp en eller flere fargeprøver – og betrakt dem utendørs gjennom dagen i både dagslys og ettermiddagssol, før du velger farge. Det finnes en rekke flotte hvittoner eller helt lyse farger til huset. Jeg anbefaler alle å sette seg litt inn i de ulike hvittonene dersom man ønsker seg et lyst hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg