mandag 14. august 2017

Flugger terrassebeis

Flugger terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Vedlikehold treverket, så slipper du å male oftere enn nødvendig. Gjennomgå treverket hvert år, vask ev. Beskytter overflaten samtidig med at treets struktur og ådring.


Flugger terrassebeis

Jeg har en terrasse i impregnert treverk på ca kvm, som har vært behandlet med terrassebeis. Denne var av en farge kalt honning, men ble mer som mørk brun. Skjermen din er desverre for liten.


Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil. Prøv den på PC eller større. Den egner seg godt for alt impregnert tre utendørs der en kulørt overflate ønskes. Eksempelvis terrasser utendørs, hagesnekkerier og møbler. En liten kommentar til til problemene mine med Baron vannbasert terrassebeis.


Terrassebeis er en silikonalkydbasert oljebeis med en høy vann- og UV-resistens. Flügger sendte en kar for å se på terrassen min. Ser ut til at Fargerike har gitt meg mangelfull og tildels feil informasjon om påføring av beisen.


For det første ble det sagt at det var tilstrekkelig å trekke av overskytende beis med den låsbare rullen. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Testvinnende terrassebeis basert på de beste alkyder. Kan også brukes på møbler utendørs av furu og gran.


Flugger terrassebeis

Vanntynnet terrassebeis med holdbarhet i opptil år. Den naturlige overflaten du får med TREBITT kan gjerne settes i kontrast til malte dører og vinduer. Ikke vær redd for å tenke nytt når det gjelder de utvendige.


Påføring av terrassebeis. Beis ett eller maks to bord i hele lengderetningen av gangen. For å komme til der det er for trangt og smalt for rulle, bruker du en beispensel. La beisen trekke inn i 5-minutter og tørk av overskuddet med klut eller fille, eller lås rullebøylen og etterstryk med denne, for å fjerne overskytende beis.


Flugger terrassebeis

Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


Da hjelper pigmentene til å beskytte. Med beis kan du kanskje vente etpar år med å gå over gulvet igjen. Hyttemagasinets test kårer der Gjøco sin terrassebeis til vinner. Owatrol har også gode oljer. Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et.


Her finner du alt i maling, fra terrassebeis , gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. GJØCO TERRASSERENS 4L Renser og bleker. Benyttes ufortynnet, etterspyles med vann. Må ikke benyttese på edeltre og eksotiske tresorter.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. På tide å tenke på uterommet. Elle Interiør, gir deg tips til en vakker terrasse.


Skal du beise terrassen i år?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg