torsdag 31. august 2017

Hjemmelaget hylle

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken hylle passer ditt behov? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Syv flotte hyller du greier å lage selv Vi får aldri nok hylleplass. Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv. Bord og hyller fungerer godt som tilbehør for de større møblene i huset.

Gi ditt hjem et særpreg med hjelp av flotte småbord og hyller i forskjellige varianter og farger. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Trinn 4: Nå er det på tide å få hyller i hyllen.


Haugholt valgte å ha omtrent like stort mellomrom mellom hyllene. Hylleplankene ble festet med skruer skrått inn fra undersiden. To lekter (cm) pr.


Som jeg så i innlegget om soverommet vårt sa jeg at jeg manglet en hylle til å ha kurvene mine i. Når du har en hylle du har lyst å gjøre noe me så må du endre det du ikke liker med hyllen. For eksempel hvis du synes platen er et fint materiale, så ta utgangspunkt i den og kvitt deg med det du synes er stygt. Hvis man bruker litt tid og er bevisste på hva man liker og ikke liker, kan man ta gode valg.


Alternativt kan du tenke på selve utformingen av din egen gjør det selv- hylle. Det er ingen som sier at en hylle må bestå av utelukkende vannrette hyller. Du kan oppnå en stor effekt ved å bryte de vanlige tradisjonene for hvordan en hjemmelaget hylle skal se ut. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Hjemmelaget hylle En liten titt på den andre veggen i kontorkroken i dag.

Her henger ei hylle vi har laget av et gammel vindusfag, skal prøve å få tatt fler. Når det er høysommer er det bare å få plukket blomstene fra svarthyll og lage en herlig drikk. Dypviks seneste prosjekt ble en lekker, tidløs hylle til trappeoppgangen.


Hun har et hav av ideer man kan bruke hobbyplater til. Sengegavl, dørskilt, serveringsbrett, bor veggtavle med vatt og stoff over, dukkeseng, skohylle, fuglehus… Mulighetene er uendelige, sier Dypvik. En annen favoritt er en hylle til verktøy. Hyller kan jo lages av hva som helst, settes sammen på utallige måter, henges opp på ulikt vis, og ikke minst dekoreres med fantasifulle innspill.


Ta en titt på disse skreddersydde løsningene, kanskje finner du noe som inspirerer deg? Bli inspirert: Er du lei av stuebordet ditt? Eilif Gravdal har laget en futuristisk hylle til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg