torsdag 3. august 2017

Hjemmelaget pynt til rommet

Se i videoen der hun klipper papirblomster til pynt på kaken og på bordet. Pris Finn produktene i Deres lokale Søstrene. Bilder, plakater og annen veggdekor faller ofte i smak hos ungdommen.


Rommet skal gjerne personliggjøres, og elementer som symboliserer stil og identitet kan være dekorative virkemidler. Tenåringer henger gjerne opp plakater på veggene, sier Egger.

Pynt med kompakte disker. Kjøp en bunke plater fra en lokal bruktbutikk og bruke dem til å legge en metallisk retro motiv til hjemmelaget tenåringer rommet design. Bruk varmt lim og la teen å sikre dem til en lampeskjerm, bilderamme eller aksent tabellen.


En myk sengegavl blir et blått blikkfang i rommet , og er god å lene seg mot når man skal lese på sengen. De blå rullegardinene er lystette, noe som kan være lurt på en sommerhytte. Gavlen og rullegardinene er sydd i samme stoff, noe som gir rommet en helhet.


Byrommet i Askim har vært litt ekstra stemningsfylt etter at en ungdomsgjeng brakte julestemning i form av hjemmelaget pynt til sentrum.

I stuen har hun pyntet et stort juletre i nøye utvalgte farger, og hun er også den kreative kraften bak det pyntede grantreet på trappen. Tradisjonen tro får barna også deres helt eget juletre, som står utenfor soverommene deres, og det har de pyntet med hjemmelaget pynt og en masse farger. Hold pynt og tekstiler i hvitt, sølv og glass, og du skaper en illusjon av snø og iskrystaller. Yndige papirblomster som pynt på Deres hjemmebakte saker setter prikken over i-en, spør De Anna.


Får du balansen riktig, vil dette kunne bli en svært elegant stil for julen. Med så mye hvitt og sølv vil interiøret kunne virke kjølig, så myke opp stilen og skap varme med levende lys og fyr på peisen. Her finner du en stor mengde festtilbehør. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! I år har hun hengt opp tre glasskuler med små trær inni.


Gjøre terninger av alle størrelser, med små, origami til Dingle fra lamper og store versjoner laget av papp haug i hjørnene på rommet. Verdens beste hjemmelaget potetsalat – farmors oppskrift 4-personer. Hjemmelaget stige til salgs UTEN PYNT. Kan brukes til pynt inne og ute, fin å ha klatreblomster på som f. Det er den første men sikkert ikke den siste vi lager.


Hun jobber med interiør og tepper, og det hele startet på en bryllupsreise til Marrakech. Nina og ektemannen Lars kjøpte flere marokkanske vintagetepper med seg hjem fra reisen.

Det ble i første omgang til et engrossalg, før det senere utviklet seg til et eventyr med Ninas eget design av både lysestaker, lamper, veggdekor og annen pynt. For min boks, valgte jeg en krom, hurtigtørkende, spraymaling. Du kan bruke en base farge og deretter spray knitre på toppen etter første strøk tørker, eller bruke noen av de fantastiske spray maling som gjør teksturer, farger og utførelser som er over hele kartet.


Du kan også bruke en bronseklype på en pakkepose og klippe ut en lekker snø­krystall av silkepapir til å dekorere med. Putt det i en vaffel eller ha det i en skål. Og best av alt – sommeren er reddet for nå er det absolut ingen problem å lage hjemmelaget is ! Når julaften kommer og det er tid til å legge gaver under treet, er det enkelt å plassere dem i grupper rundt i rommet , da får man automatisk ekstra pynt til den store dagen.


Slik tar du vare på julestjernene dine. Julestjerner er greie å stelle. Det eneste de ikke tåler, er frost. Hadde dette vært en møbel som skulle stått til pynt ute, hadde jeg ikke trengt å sluttbehandle det med noe, men siden disse møblene skal inn i et hus er de nødt til å forsegles slik at det ikke lukter skog og bålbrenning innendørs, i tillegg til at man unngår å bli sort på hendene om man tar på den.


Jeg synes det er utrolig godt med Indisk mat av og til. Det er selvfølgelig hyggelig å gå på en god Indisk restaurant, men du kan lage fantastisk Indisk mat hjemme også. Ved å bygge skap rundt sengen, får du utnyttet rommet maksimalt, samtidig som du får en hyggelig nisje rundt soveplassen. Dessuten slipper du å bruke verdifull gulvplass i resten av rommet på garderobeskap. På bildet vises en mindre avansert variant, der åpne hyller er brukt for å lage en liknende nisjeeffekt.


Tenn lysene slik at varmen som stiger opp sørger for at englene snurrer rundt og spiller på klokkene sine, og en bonus er det fantastiske lysspillet i rommet. Kan også nevne at det nærmest er år gamle priser på den, den koster fremdeles rett over 1lappen (med forbehold om prisedringer). Etsy er en enorm markedplass, og har du tid og tålmodighet, så kan du finne lassevis med flott, unik og hjemmelaget pynt til barnerommet her. Plakater, bilder, puter, wallstickers, ja nesten uansett hva du er på jakt etter når det gjelder dekor, så finner du det her.


Dypp firkantene i temperert mørk sjokolade og sett dem på et bakepapir. Legg på pynt – for eksempel syltet ingefær, nøtter, tørket aprikos. Sett konfekten ett minutt i kjøleskapet.


Ta den så ut av kjøleskapet og sett den i romtemperatur til den stivner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg