tirsdag 22. august 2017

Retro spisebord

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs.


Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Retro spisebord Her på enttbutikken finenr du ditt nye retro spisebord. Retro møbler er utrolig populære og passer perfekt inn i tidens innredningstendenser.


Et retro spisebord er perfekt til deg, som gjerne vil mixe tidlgiere innredningsidéer med moderne, holdbare materialer. Bordets design er tydelig retroinspirert, men har samtidig et moderne uttrykk. Spisebord RETRO er bygget i 1 solid heltre.


Perfekt for koselige familiemiddager, middagsselskaper og familiefeiringer.

Server dine gjester med stil! Bordet kan leveres i en rekke forskjellige størrelser, treslag og behandlinger. Kan utvides med stykk plater a cm.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Her finner du flotte retro spisebord i forskjellige størrelser. Når du kjøper møbler hoss oss får du alltid super service og rask leverin! Henvendelser besvares hurtigt alle dage. Møblet er til salg så længe det er på nettet.


Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg. Våre butikklokaler er fullt opp med retro møbler og kun en liten del av dette har vi utstilt på nettsiden vår. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet.


Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik, furu og bjørk, vi har også andre materialer som spisebord i stål og glass. Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler. Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene.


Malibu spisebord er et retro spisebord i vedlikeholdsfri aluminium. Bordet har en børstet overflate for et mer røffere design. Med kjent Oakland-kvalitet og års garanti, er dette et bord du kan ha år etter år.


Både tradisjonelle, moderne og retro.

Dette er et viktig møbel til både stue og kjøkken, det er her familien samles til middag. Vi har spisebord til enhver stue. Alle møblene er danskproduserte med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer. Funksjonalitet er Skovbys varemerke og flere av produktene er patenterte.


I tillegg til en rekke spisebord med unik design og fleksibilitet leverer Skovby et stort utvalg stoler, skap og tilbehør i ulike størrelser og uttrykk. Logan er et spisebord som passer perfekt til travle spisestuer og kjøkken. Dette er kombinert med slanke ben med avrundet fot, og en fin avrundet kant på bordplaten. Designet av Bertil Stam.


Kjøp lamper til spisebord på nettet med Hurtig Levering og få fint lys, enten du skal gjøre lekser, hygge med gjester eller spise. På Chilli finnes det spisebord og kjøkkenbord i en mengde ulike stiler, farger og former. Velg om du vil ha et rundt eller firkantet spisebord eller kjøkkenbord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg