tirsdag 29. august 2017

Rex markise

Vil du bli Rex Forhandler? Har du eget firma eller går med planer om å starte? Lever inn puter og interiør i høst. Som forhandler av REX markiser kan vi tilby både terrassemarkiser, vindusmarkiser og fasademarkiser i alle varianter og farger.


Se fargevalg Be om tilbud.

Frittstående markise. En frittstående markise kan du plassere hvor du vil på et åpent areale, og kanskje til og med flytte på den hvis du ønsker å variere. Gir god solskjerming, lun atmosfære og en følelse av å være på uteservering.


Trenger du ny markise ? Gratis befaring Konkurransedyktige priser Se våre utvalg av markiser her! Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service.


Få gratis befaring i dag!

Vi kommer på gratis befaring for måltagning og uforpliktende prisvurdering. Ved mørkets frembrudd bidrar en markise til å skape en lunere og mer stemningsfull uteplass. Med vår vinkeljustering kan du enkelt tilte markisen ned for å hindre kald trekk eller velg en front med nedsenkbar duk i forkant for å skape et eget rom under markisen – mulighetene er mange! Se valgmuligheter her. Markise – en lunere atmosfære!


Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Terrassemarkiser kommer i flere varianter og har mange funksjoner – du kan selv velge hva den skal gjøre for deg og huset ditt. Behov for sol- eller vindskjerming? Vi har ekspertisen som hjelper deg. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Vi leverer og produserer et stort utvalg av terrassemarkiser. Kampanje på REX markiser nå!

RHJ AS selger nå markiser til meget gode priser. Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Det kjøpes inn alskens grillmat, ventepølser til de minste, og biff til de største.


I det maten kommer på bordet kommer det en regnskur som det ofte gjør i vårt land. Ofte tvinges man innendørs, men du plukker en fjernkontroll ut av lommen og straks kjøres en elegant markise ut over hele terrassen og grillfesten kan fortsette som planlagt. Kjøp kvalitet fra europas beste produsenter!


Vi produserer på skreddersydde mål et norsk patentert fabrikat levert av Rex AS. Denne fabrikken har over års erfaring på utvikling og produksjon av markiser. Erfaringsmessig er nordiske markise systemer bedre egnet for vårt klima og i hvert fall et tryggere kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg