mandag 7. august 2017

Drywood takmaling

På utkikk etter takmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Miljøvennlig, god dekkevne og motstandsdyktig mot svertesopp.


Gjennomsiktig vannbasert beskyttelse for ferdig overflatebehandlede vinduer og andre trekonstruksjoner. Regelmessig bruk av OptiProtect minimerer vedlikehold. Mesterens takmaling 02. Lett å påføre, har god dekkevne og er vaskbar. Kan påføres gips, mur, betong, glassfiberstrie og sparklede overflater.


Kan også blandes i lyse farger til maling av vegg med flott matt resultat. Produktet inneholder ikke Texanol som er medvirkende årsak til heksesot. Se beste pris på DRYWOOD Husmaling (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Jeg vurderer drywood , da de har fått forhandler her i distriktet nylig.


Prøvde å male litt med den da jeg var innom boligmessa for noen uker siden, og det var jo som å smøre utover smelta smør. Ikke dryppet den heller, rare greier. P Representanten fra drywood mente og det var veldig viktig med rett malerutstyr?


På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Generelt: Ved renhold anbefales bruk av mikrofiberkluter med rent vann eller lett såpevann. All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest.


Drywood takmaling

Drywood interiørmaling kan blandes i alle farger. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 2. DRYWOOD UTEMALING - inntil års levetid DRYWOOD UTEMALING - inntil års levetid - Norges mest anbefalte maling! Referanser DRYWOOD har en referanseliste på flere hundre sider!


DRYWOOD har mer enn års erfaring med denne oppskriften og er derfor et trygt valg av maling og beis. All maling fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge. Maling er en dekkende behandling for treverk. DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år. Glansgraden i malingen bestemmer glansheten.


Det blir enten grunning og to strøk maling, eller tre strøk olje, så prisen er det samme. Husk å sikre både stige og deg selv. Det er kjipt å falle fra en 6-meters høyde.


Merkevarene til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg