torsdag 24. august 2017

Solskjerming stue

Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Rask, enkel, lett å bruke.


Døgnåpen kunderservice.

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Solskjerming : Stuen. Til stuen velger du fritt etter egen stil og eget behov.


Vinduenes utforming er selvfølgelig et viktig utgangspunkt for hva du kan velge. Spørsmål om bruk og parring av produktene har vi samlet på disse sidene. Her finner du også forklarende videoer.


Sommersola kan være hard mot både sart hud og ømfintelige tekstiler.

God solskjerming gjør sommerdagene levlige og sørger for at møbler og interiør ikke blekner bort i sollyset. I dag kan du velge mellom en rekke former for solskjerming. Noen er ment for innendørs bruk, andre for utendørs bruk, og enkelte kan du bruke både inne og ute.


Vi skreddersyr etter dine behov og hjelper deg med råd ut fra muligheter, dine fargevalg og våre erfaringer. Interessert i solskjerming til stue ? På vår blogg deler vi løpende spennende nyheter, nyttige tips og gode råd. Les med på bloggen vår her! Kjøp solskjerming til vindu hos oss.


Vi har et enormt utvalg persienner, plissegardiner, lamellgardiner og rullegardiner. Norges største på solskjerming. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Gardiner og solskjerming Gardiner kan dekorere et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere rommets lysforhold.


Vi tilbyr ulike farger, mønstre og materialer på våre ferdigsydde gardiner, slik at du kan finne de gardinene som vil passe ditt hjem perfekt. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Vi har stort utvalgt av solskjerming hos Felleskjøpet. Stua Boligtekstil AS leverer et bredt utvalg av solskjermingsprodukter.


Finn det som passer ditt behov.

Ved valg av produkter til ditt bruk, anbefaler vi alltid å starte med en type behovsanalyse. Deretter se på det interiørmessige. Alle rom har forskjellige behov for solskjerming.


Tre-persienner fra Luxaflex er vakker og stilren solskjerming som gir en varm og lun stemning i hjemmet. Det naturlige treverket er elegant og flott å se på, samtidig som det byr på et hint av natur. Persienner, plisségardiner, rullegardiner og lameller - det finnes et hav av utvalg. I våre butikker har vi stoffprøver og kataloger med en rekke forskjellige produkter. I hverdagsrom som stue og kjøkken, bør man få tilstrekkelig med lys inn i rommet selv om solskjermingen er nede, mener Sandvoll.


Vi har tekstiler og solskjermingsprodukter som passer for enhver smak og behov i vårt showroom i Oslo. Våre medarbeidere er klar med profesjonell og individuell rådgivning om gardiner og solskjerming. Enten i vårt showrom eller på et privat besøk. Hvis vi besøker deg tar vi med prøver slik at vi kan finne den rette løsningen sammen.


Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd. Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Dette betyr også at pris på markiser og solskjerming vil variere – avhengig av størrelse, funksjonalitet, material- og betjeningsvalg – og at pris bare kan gis eksakt etter en befaring hjemme hos deg.


Men – vi kan love deg en konkurransedyktig pris på alle våre leveranser av markiser og annen solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg