tirsdag 28. august 2018

Brede persienner

Kjøp online og spar penger. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

De gir mulighet for lettvint regulering av lysinnfallet samtidig som de enkelt kan tørkes av og holdes rene. Vi kan tilby persienner med flere enkle og trygge betjeningssystemer, for at du kan være helt sikker på å finne den som passer perfekt for nettopp deg. Selvfølgelig har hvert system barnesikkerhet som topprioritet. Ta kontakt med din lokale forhandler som gjerne forteller deg mer om mulighetene dine.


Hos UNIG finner du persienner i bl. Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål. De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc.

Du får det akkurat som du vil! I tillegg er bruk av billige persienner en effektiv måte å justere romtemperatur på. Aluminiumspersienner reflekterer effektivt solstrålene som ellers ville ha ha gjort rommet for varmt. På kjøligere dager kan man enkelt dra opp persiennene og la solen slippe inn.


Våre persienner leveres på mål og skreddersys etter ditt valg. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Vinduet mitt er nesten meter. Se våre praktiske persienner i tre og aluminium. I JYSK kan du få gardiner præcist, som du vil have dem.


Vi kan lave persienner til dig efter specialmål. Læs mere om persienner efter specialmål her. Dette ivaretar både barnesikkerheten og det estetiske. Alle våre persienner leveres i henhold til reglene for barnesikkerhet. Se alle modeller her!


Da kan du bestille på mål. Fleksibelt og praktisk.

På vinteren eller ved overskyet vær kan solskjermingen heves. Vinkelen på alle persienner kan reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn etter behov. Persiennene har lang levetid og er enkle å rengjøre.


God solskjerming skaper lune rom det er godt å være i når solen skinner på sitt varmeste. NorDans persienner gir en god og effektiv skjerming for både lys, varme. Med å justere vinklingen på lamellene får du full kontroll på hvor mye lys og varme du ønsker å slippe inn og kontroll på hvor mye varme du ønsker å slippe ut. Med sideskinner og bunnskinne slik at de holder seg på plass og toppkasse i finbørstet aluminium.


Den gir et luftig inntrykk med mm brede , valsede lameller. Dette er en solid utvendig persienne med lang levetid og lite vedlikehold. Alle persienner fås med matchende over- og underlister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg