tirsdag 21. august 2018

Arkitekt drammen

Bred kompetanse innen bygningsprosjektering for både offentlig og privat sektor. Vi leverer konsulentbistand til kommunal saksbehandling i plan- og byggesaker. Legg inn anbud gratis hos oss!


Søk etter arkitekt drammen på den nye KensaQ. Bestill drømmeferien med Agoda.

Vi tilbyr tjenester innenfor de fleste typer prosjekteringsoppdrag. Ta gjerne kontakt med vårt hyggelige fagmiljø sentralt beliggende i Drammen. Vi driver med prosjekterings- og planleggingsoppdrag for både private og offentlige oppdragsgivere med hovedtyngde i Drammensregionen og nærliggende områder. Som utøvende arkitekt har Arne Andreas Hauger blant annet vunnet byggeskikkpriser i Nedre Eiker kommune og i Drammen kommune. Eller så har kontoret høstet en rekke rosende omtaler i aviser og i fagblader.


Flere av oppdragene er nasjonale. Få en oversikt over arkitektene i Drammen , så du kan bli trygg på valget av arkitekt til ditt prosjekt.

Arkitektgruppen Drammen AS ble dannet 1. Finn dyktige arkitekter i Drammen og sammenlign pristilbud. Boligfiks har samlet de beste arkitektene i ditt område og hjelpe deg med å finne den rette bedriften for ditt prosjekt. STark rød-knudsen arkitekter Vår side er under utvikling. Kontakt oss for spørsmål. Visjonen Naturbania – den urbane byen med nærhet til marka, var ett av framtidsbildene.


Finn arkitekt drammen hvis du ser nå. På prosjekter skreddersyr vi løsninger for oppdragsgiver, og tegner spesialtilpassede møbler og innredning der det er ønskelig for et optimalt resultat. Vi har god byggeteknisk forståelse og tegner også hytter, tilbygg etc. Drammen Kommunes pris for god byggeskikk – Union Scene Kulturhus Union Scene er et vellykket eksempel på ombygging av eldre industrianlegg. På en ujålete måte har arkitektene tilført det som skal til for å skape et funksjonelt kulturhus og en populær møteplass for alle deler av byens befolkning, til alle døgnets tider.


Vår filosofi er fleksibilitet grunnlagt på oppdragsgivers ønsker og vår kunnskap. Drammen har satset på å tilrettelegge for alternativer til privatbilen. Marienlyst skole i Drammen ble landets første passivhusskole og erfaringene har blitt omfattende dokumentert i forskning.


Frydenhaug skole Solfangeranlegg og borebrønner med sesonglagring reduserer behovet for levert energi til nær null.

Gjennom lang og solid utvikling har firmaet opparbeidet seg omfattende referanser innenfor de forskjellige kategorier bygg. Verdien er et estimat og er ikke bindende. Oppdragsgiver tar forbehold om politisk godkjenning av hovedprosjekt i kommunestyrevedtak. Rundt byggene blir det grønne fellesområder som knytter seg til de flotte og etablerte friområdene ute på populære Sølfastøya. Landlige og fredelige omgivelser, med kort vei til kjøpesenter og bare minutter kjøretur til Drammen sentrum.


Sølfast Park får nytenkende og miljøvennlig arkitektur og gode, skjermede felles uteområder. Besseggen arkitekter har tegnet et nytt boligprosjekt i vannkanten ved Sølfast Øya. Det blir ca 1leiligheter i blokker , rekkehus og en barnehage.


I første byggetrinn blir det lagt ut leiligheter , se prospektet med alle tegninger her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg