mandag 13. august 2018

Bygg ditt kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


I dag er kjøkkenet blitt et oppholdsrom og ikke et arbeidsrom.

Designe ditt kjøkken. Prøv dine valg i vår kjøkkensimulator. Her kan du leke fritt med vår kjøkkeninnredning og finne en kombinasjon av front, benkeplate og håndtak som passer akkurat ditt kjøkken.


Gode leverandører gjør at vi kan tilby en god opplevelse for våre kunder. Du designer ditt kjøkken ved å velge én av kjøkkeninnredningene som vises som små bilder nederst i designprogrammet. Når kjøkkenet er valgt, kan du enkelt endre farger og materialer ved å klikke på blyantene.


Vi har et stort antall utstillinger, med tilkoblede hvitevarer så du kan teste selv. Vi hjelper deg å tegne og planlegge ditt kjøkken.

Få tegnet kjøkkenet i 3D. Du kan booke en fagutdannet rådgiver i byggevarehuset til å hjelpe deg med å lage en 3D tegninger av kjøkkenet ditt i vårt tegneprogram, samt veilede deg rundt materialvalg. Du skal kun ta med deg en skisse hjemmefra med en kjapp oppmåling av rommet der du har markert hvor dører og vinduer er plassert. Det er derfor viktig at du gå grundig til verks i planleggingen av ditt nye kjøkken , slik at du får akkurat det drømmekjøkkenet du har ønsket deg.


Planløsning og design kommer i første rekke når vi planlegger nytt kjøkken. Om du skal tegne ditt nye kjøkken selv, eller få hjelp er ofte et økonomisk spørsmål. Du kan fint bygge et utekjøkken selv. Bygg ditt eget utekjøkken. Krydre tegningen med interiør som spisebor hyller og tepper for å gjøre tegningen enda mer personlig.


Sigdal har produsert kjøkken i over år, og er i dag et av Norges mest velrennomerte merker. Når du velger Sigdal er du garantert kvalitet! Se ditt nye kjøkken live hjemme i 3D.


Når solen skinner og været er varmt, blir det fart i grillen og matlagingen flyttes utendørs. Som første produsent i Europa kan Sigdal nå vise deg en virkelighetstro 3D-animasjon av ditt nye kjøkken , akkurat slik det kommer til å se ut i ditt eget hjem. WK bygg AS er startet av Anders Walle og Espen S. WK står for våre første bokstaver i etternavnet.


Dette for at det skal være lett å huske vårt firma.

Vi er i dag ansatte, og en deltidsansatt. Begynn å bygge ditt Vipp- kjøkken nå, og se hvordan det tar form i Vipp kjøkkenkonfigurator. Du kan nå tegne kjøkkenet ditt selv ved hjelp av vårt tegneprogram, eller du kan be vår kjøkken spesialist tegne det sammen med deg over internett.


Husk bare å ha målene av kjøkkenet klart. Vi leverer kun kjøkken til Aust og Vest-Agder. I samarbeid med våre leverandører har vi utviklet et fastpriskonsept for alle våre prosjekter som tillater at vi kan levere ditt byggeprosjekt til en avtalt fastpris – uten tillegg etter ferdigstillelse. I etterkant vil du motta et fastpristilbud på hele jobben. Det å skulle bygge nytt kjøkken er en stor drøm for mange, men det kan også være en utfordring å finne et kjøkken som passer akkurat ditt behov og din smak.


Med et tegneprogram blir det lettere for deg å lage akkurat det kjøkkenet du alltid har drømt om. Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg