onsdag 8. august 2018

Smart hjem produkter

Smart hjem produkter

Produkter til smarte hjem Vi har en rekke små og store produkter som gjør hverdagen enklere. Her finner du alt du ikke visste du trengte, blant annet et voksende antall produkter til Smarte Hjem. Begrepet Smarte Hjem er godt etablert i markedet, og utvalget smarte produkter blir stadig bredere.


Smarthus gjør hverdagen enklere, og er lettere å installere enn du tror. Smarte hjem er ikke bare praktiske, men hjelper deg også med å spare strøm og gir deg en ekstra sikkerhet i hverdagen. Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan du bruker de ulike smarte komponentene. Velkommen til fremtidens bolig. For Elkjøps del ser vi en vekst på over 4prosent innen kategorien, og inn mot julehandelen ser vi at dette blir svært populære produkter til de som har alt.


Grunntanken med et smart apparat er at det skal kunne erstatte et gammelt apparat og gjøre det bedre, eller at det tilfører noe helt nytt. Enten det er en stemmeassistent som lar deg slå på og av lamper ved bare å be om det. Eller et apparat som hele tiden overvåker luftkvaliteten, advarer deg når det er problemer, og foreslår løsninger. Lagerstatus i butikk. Tenn og slukk lys i hele huset med et knappetrykk, sett på varmen automatisk, eller spill musikk i alle rom.


Smart hjem produkter

Begynn i liten skala og utvid etter hvert. Et smart hjem gjør hverdagen enklere! Det finnes broer for nesten alle protokoller. Dra nytte av våre Connected-bokser og tilkoblede produkter for hjemmet , som eksternt kontrollerer og programmerer alt utstyret ditt fra Somfy og våre partnere.


I et smart hjem har du kontroll på hjemmet med mobilen. Bestill her og styr hjemmet med smarthus produkter fra Verisure. I dag er det lettere enn noen sinne å ha full oversikt over hva som foregår hjemme. Smarte røykvarslere og sikkerhetskameraer varsler deg dersom noe ikke er som det skal. Smarte dørlåser og ringeklokker lar deg sjekke hvem som kommer på besøk – før du eventuelt låser dem inn via smarttelefonen.


Design unike produkter med dine fineste bilder og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Utforsk Huawei Smart Hjem -enheter, sjekk ut trådløse rutere og 4G LTE-rutere, inkludert HUAWEI WIFI Q2-serien, LTE CPE B3and WS331c. Kjøp og få støtte fra. Futurehome er et åpent smarthus system som lar deg styre hele smart hjemmet ditt fra en enkelt og intuitiv app.


Trygge og smarte hjem. Når uhellet er ute teller hvert sekun og vi har utstyret som gjør ditt smarte hjem tryggere. Våre produkter som alarmer og sensorer sikrer deg og dine, samt husets verdier mot uvedkommende og uhell med. Finn dine optiske brannvarslere, sensorer og alarmer for bevegelse, gass, vann og røykutvikling, sikre ditt hjem.


Smart hjem produkter

Vi venter at det i år vil ligge mange smarte produkter under juletrærne, sier ansvarlig redaktør Stian Sønsteng i fagbladet Elektronikkbransjen, som for 16. Spesialist innen Overvåking, Tyverivern, Spionutstyr og elektriske produkter. Leverer til industri, offentlige og private over hele landet.


Ring oss for løsninger. Et intelligent hjem med Smart Home produkter kan styres på farten. Selvom du ikke er hjemme, kan du styre dine Smart Home produkter her på siden.


Smart hjem produkter

Alle produkterne er forbundet til dit internet, gennem din WiFi router, og det betyder at du kan bruge dem, uanset hvor i verden du er. Så længe du har internetforbindelse på din mobil. Smartly utvikler og leverer enkle og effektive løsninger for energistyring til boligselskap og bedrifter - både måling, rapportering og styring av energiforbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg