mandag 3. februar 2020

Knekter til hyller

Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning! Kjente merkevarer til gode priser. Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine.


Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Finn knekter til hyller hvis du ser nå. Hos MAXBO finner du knekter i forskjellige former, mønstre og farger. Hyller til alle formål.


Med utallige muligheter for å sette sammen den perfekte hylle er det bare fantasien som stopper deg.

Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Gir luftige klær og god oversikt. Klikkes enkelt på plass mellom to Klikk-inn- knekter med samme dybde. Du trenger ingen verktøy.


Kan kappes til ønsket bredde. Kompletter med Avdeler for hyllekurv. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Vi gir gjerne skruen og veggen skylden, hvis en hylle faller ned. Kjøp på nett eller i butikk. Skal du ha litt tyngre saker på hyllen, er denne forsterkede hylleknekten et godt valg.


Knekten er i hvitlakkert stål. Hvor har du lyst til å oppbevare yndlingstingene dine? Når du skal henge opp noe, trenger en hylleknekt, kanskje du skal henge opp bokhyller, eller noe annet.


For å henge opp hyller trenger du ofte hylleknekter, og det er opp til deg hvordan du vil kombinere hyller og knekter.

Det eneste du må tenke på er at du får riktig knekt til riktig hylle. En hylleknekt av metall for montering av flyttbare hyller på skinne. Som hylle brukes med fordel hyller av melaminplater eller furuplater.


Montering av skinner Om veggen er av gips bør lektene i veggen lokaliseres og hylleknektene bør festes i lektene. Om du må feste direkte i gipsen anbefales det å bruke. Bruk i så fall universalskrue.


Gi rommet et personlig touch med hyller og vegghyller. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. På samme måte strekes det opp, forbores og settes i skruer i den andre enden av hyllen.


På en kraftig hylle som denne, som er en meter lang, kan man nøye seg med to hylleknekter. Ved lengre eller tynnere hyller kan det være nødvendig å benytte tre eller flere hylleknekter. Skap en effektiv arbeidsplass med praktiske oppbevaringsmøbler for lager og industri. Hos oss finner du hyller og stativ i mange utførelser, produserte for å lagre gods av ulike slag.


Vi har alt fra enkle oppbevaringshyller, til komplekse hyllesystemer på skinner. Kjøkken forslag til nytt kjøkken Åpne hyller er praktisk og gjør kjøkkenet levende og hyggelig enten du har stram eller romantisk stil. Bestill dine nye lagerhyller hos Altistore. Vlagerhyller på lager - til meget gode priser. Salg Interiør BYTTES IKKE!


Siste Sjanse - Kun igjen! Kraftige bordknekter eller reolbærere i galvanisert stål. Passer til bord eller hyller som skal tåle noe vekt, f. Det er også mulighet for, ved hjelp av hyller og knekter , å bygge opp en helt reolvegg - ideene er mange, og det er helt opp til deg hva som passer inn i hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg