fredag 15. august 2014

Gamle radioer

Standarden krever nytt mottakerutstyr (DAB- radioer ), men også mange gamle FM- radioer kan oppgraderes til DAB med en adapter. NRK og andre landsdekkende radiostasjoner ønsket raskest mulig overgang for å spare penger. Gode tilbud på gamle radioer på QXL auksjoner. Nye og brukte gjenstander.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Her var det masse fine saker, du verden, både stort og smått, snekret av vanlige selvbyggere. Walkie-Talkie var det også, da kunne en snakke med andre flere km unna.


Nostalgisk radio i god stan ly fra større samling gamle radioer , noe for deg? FM båndet giver stadig langt den bedste radio kvalitet, og vil formentlig ikke bliver udfaset foreløbig. Den har også DAB, men det er den gamle type DAB, som ikke anvendes mere.


Rene FM- radioer - såkalte tunere - er fortsatt etterspurt Men det må være radioer med gammeldags skala og snurrehjul.

De digitale typene med display og stasjonslagring som kom på 80-tallet er sjelden særlig mye verd. LANGT FRA DØD: Denne kassettspilleren går for godt over 20. Det er mange radioer og forsterkere fra både Huldra, Sølvsuper og TR seriene som fortsatt er i full drift idag. Liker du tandberg radioer ? Tandberg, Radionette, Philips og andre merker.


Der finner du alt du kan drømme om, fra de eldste vakre til de mindre fine tandberg radioene. Beste Priser På Radioer. Det betyr at hundretusener av radioapparater snart blir avfall, selv om det ikke er noe teknisk galt med dem. En liten investering er alt som skal til for å forlenge livet til radioen din. En slik adapter er også svært enkel å koble opp.


Det er trist hvis fine gamle radioapparater ikke skal brukes lenger. Nå har han plutselig blitt populær, for han installerer nemlig DAB-adaptere i FM- radioer. Oversikten over hvor du kan levere inn dine gamle radioer til gjenvinning finner du på Sortere. Ifølge Digitalradioundersøkelsen, en undersøkelse som utføres jevnlig for Digitalradio Norge av TNS Gallup, er millioner radioapparater i norske husstander berørt av overgangen fra FM til DAB. En germaniumdiode diode ble montert og da fungerer den gamle radiomottakeren.


Et innganssignal på bare milli volt fra en signalgenerator ble ført til antenneinngangen.

Den ene kan kobles direkte til spolen, den andre ble i dette tilfellet benyttet. Der står en kondensator på 1pF som går til den variable spolen. Det finnes adaptere både til hjemmeradioer og bilradoer. Selv antikvariske radioer kan tilkobles en adapter.


Alle som velger å kjøpe nytt, framfor å oppgradere med adapter, må være bevisste på hva de gjør med sin gamle radio, understreker teknisk sjef Laila Borgen Skaiaa i RENAS før hun går i gang med miljøpistolen for se hva radioene inneholder. Div gamle radioer selges, ring for mer info. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Prøv FINN levert, fra kr 75.


Gamle radioer 3kr. Nå hjelper vi selger å sende varen til deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg