torsdag 21. august 2014

Egne bilder på lerret

Med dine egne bilder, skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Velg materiale som passer deg. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder.


Inkluderer gratis oppheng. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok.

Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Dine bilder på lerret. Utrolig flott på veggen! Topp kvalitet, rask levering og lav pris hos fotoknudsen.


Du behøver ikke være en kjent kunstner for å innrede med dine egne kunstverk. Alle våre Veggdekorasjonsprodukter er laget for å enkelt henges på veggen. Innred med personlige Lerretsbilder, med Foto på lerret kan du forevige dine beste minner.

Lag fine Fotogaver som Pute med foto, Krus, Mobildeksel, iPadcover eller Musematte med dine beste bilder. En Fotogave er den perfekte gaven til familie og venner. De har over lang tid utviklet en spesiell motode for å få helt flate og presise hjørner, så lerretet ditt skal ta seg best ut på veggen. Materialet egner seg til alle typer bilder , men det er fargerike og kontrastfylte bilder som gjør seg aller best på lerret da teksturen i materialet er med på å fremheve alle detaljer. Da trenger man ofte nye møbler – men også nye bilder til veggene.


Kanskje du bare trenger en liten fornyelse til hjemmet ditt og er på utkikk etter flotte bilder å henge opp? Uansett hva, kan du alltid finne veggbilder hos CEWE som faller i smak. Printes på kvalitets-lerretsmateriale i bomull med en hvit coating. Gjør favorittbildene dine om til kunst Bilder er til for å deles, vises og nytes. Skriv ut minnene dine på lerret og la.


Gi hjemmet ditt nytt liv ved å lage veggdekor. Materialene du kan velge mellom er lerret , skumplate, aluminiumsplate og plexiglass. Alle materiale har sin unike stil.


La bildene på veggen forteller hvem du er. Aluminium har et elegant og stilrent uttrykk. Bildene kan være det samme i forskjellige farger, eller det kan være forskjellige bilder men som passer sammen på en annen måte.


Hvis du synes det er vanskelig å bestemme deg, kan du eventuelt lage en fotolerret som collage, som vil gi et annet og spennende uttrykk.

Bilder på lerret gjør hjemmet ditt penere Intet mindre. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.


I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik. Gjør dine egne bilder til flotte veggbilder og ta vare på minnene i stua. Få de flotte bildene dine trykket hos CEWE Japan Photo.


Masse eksklusivt design. Photowall tilbyr fototapeter, tapeter, bilder og lerretsbilder. Her får du et komplett bilde på lerret , som er klart til å henges på veggen - et fotomaleri! Vi bruker HP-skrivere med originalt blekk og fotolerret i bomull til våre lerretsbilder, da det garanterer den beste og lengste holdbarheten for bilder på lerret. Bruk personlige bilder.


Selv har jeg for eksempel brukt bilder av hundene mine. Materialet til bildene finner du mange steder, fra hobbyforretning og billigbutikker til dine egne skuffer. Lerret kan du kjøpe i metervis, og flere steder får du også kjøpt ferdigtrukket lerret. Vi benytter et ekstra kraftig bomullslerret, som sammen med vår unike printteknikk gir ytterst skarpe og klare farger, som du garantert ikke ser bedre hos andre leverandører av bilder på lerret. Fordelen ved å printe ditt bilde på lerret , er blant annet at strukturen i overflaten gjør at du unngår reflekser fra sollys og andre lyskilder.


Leter du etter et moderne bilde på lerret ? Se vårt tilbud av bilder på lerret i kategorien Barn. Rask levering og fri frakt. Velkommen til Photowall.


Last så opp bildene du ønsker å forstørre, velg størrelse og bestill!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg