torsdag 28. august 2014

Design letters melamin

Gratis frakt - tusenvis fornøyde kunder. Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her.


En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere. Barnekopp i melamin med grafisk bokstav. Den enkle designen gir mulighet til mange bruksområder. Drikkekopp, penneholder, tannglass eller til en liten potteplante. DESIGN LETTERS er et dansk design selskap grunnlagt av tidligere kopi forfatter og journalist Mette Thomsen.


Sett sammen ord eller kjøp kopper med første bokstav i navnet! Siden koppene er laget i hard plast er de fine å ha med på tur, bruke som tannglass el. Typografien på koppen er designet av Arne Jacobsen.


Design letters melamin

God å drikke av, praktisk på tur, og fin som tannglass! Velkommen til Babyshop. Design : Arne Jacobsen. Disse er kjempe fine til å sette sammen ord av og kan stables i høyden. Du kan sette på Drink Lid og Cup handle.


Koppene er sertifisert BPA-fri. Det er en perfekt gave å gi bort til barn uansett alder. Les tester og omtaler før du kjøper. Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her! Kjøp med rosa eller turkis drikkelokk til de minste!


Design letters melamin

Laget av slitesterke materialer for ivrige hender – Passer for år og oppover. Bli medlem i dag - helt gratis. Dette er definitivt den fineste koppen, med sitt stilrene design. Barneserien i melamin har kommet til gjennom et samarbeid med Arne Jacobsens barnebarn og designer Tobias. Rask levering, enkel retur og sikker.


AJ melamin cup Melamine Mere informasjon. Produkt type: Dåpsgave. Den populære tallerken som er litt dypere passer perfekt til frokost. Det flotte spisestel i melamin skaber en super flot borddækning så børnene også kan spise med stil.


Design letters melamin

Mette har altid været stor fan af at skrive og af ord generelt. Dengang eksisterede der ikke designbogstaver, som vi kender dem i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg