torsdag 7. august 2014

Bord living

Billige og stilige designede bord. Bordplaten er laget av resirkulert treverk. Understellet er sortmalt solid bjørk.


Hver del av bordet har sitt eget unike utseende og hvert eneste bord har sitt eget særpreg og med ulik struktur i treverket. Møblene er ofte laget av gamle dører. Ofte kan man se merker etter gamle håndtak, spiker eller spor etter maling.

Vi tilbyr også utvalgte kvalitetsvarer fra andre seriøse og erfarne produsenter i Europa. Vår visjon er å tilby et variert og spennende varesortiment, som holder høy kvalitet til gode priser. Fresh Living er møbler!


Vi er opptatt av god design og kvalitet i våre møbler. Vi kjøper direkte fra fabrikk og kan derfor tilby meget gunstige priser og tett. Julehuset Skeidar Se mer.


Stort utvalg av TV- bord til stuen hos Unoliving. Et bord frisker opp rommet uansett.

Og så får kaffekoppen din et nytt sted å henge. Velg derfor et bord med god plass. Har du en stor spisestuen kan du selvfølgelig ta en kikk på våre romslige og vakre langbor har du et stort rom med mye lys, kan et langbord se fantastisk ut. Bare husk at rommet dikterer hvilket bord du har plass til.


Nordisk design og kvalitet. Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Vi har et stort utvalg av interiør, møbler og utstyr til fantastiske priser. Stol, bord , inngjerding, sofa og mye mer. Alltid lave priser og et stort utvalg! Ha tingene du trenger lett tilgjengelig med et stuebord som passer inn hjemme hos deg – vi har mange stiler og størrelser å velge blant.


Kjøp bord hos Trademax. Velg mellom flere forskjellige modeller, vi leverer hurtig rett hjem til deg! Danske Ferm LIVING har de siste mange år levert fantastiske design og brukskunst til hjemmet.


Ferm Living har et stort utvalg av lysestaker, puter, smarte oppbevaringsløsninger og mye mer.

Skandinavisk design med sjarm er stikkord i Ferm LIVING kolleksjonen og på denne siden vil du finne produkter for alle rom i hjemmet ditt. MØBLER SKAPER HJEM er en kjerneverdi hos homeliving. Det underbygger valget av produkter i butikken og på nettsiden. Vi ønsker og beholde integriteten og. With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are.


Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement.


Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen. Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av. Det finnes bord som imøtekommer alle behov, enten det er et kjøkkenbor spisebor salongbord eller annet bord. På nettet kan du enkelt velge mellom bord med forskjellig utseende og kvalitet, sammenligne priser og finne det du vil ha til en billig pris.


Nå kan du også enkelt kjøp bord online. Ferm LIVING foretrekker tradisjonelle håndverksmaterialer, og velger bærekraftige og økologiske alternativer der det er mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg