tirsdag 5. august 2014

Knotter til kjøkkeninnredning

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Tilpass hjemmet ditt med stilfulle knotter og håndtak. Rustikk, antikk eller elegant – vi har løsningen du ønsker deg!


For en helhetlig stil anbefaler vi å velge kjøkkenhåndtak som passer til andre knotter og håndtak i hjemmet. Vi har et bredt utvalg - noe for enhver smak!

De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig. De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak. Se vårt store utvalg av knotter og håndtak fra Epoq, og finn den stilen som passer best på ditt kjøkken. Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene.


Finn nye knotter eller håndtak, og framhev stilen du allerede har, eller skift til en ny. Knotter og håndtak er detaljer til mange rom i hjemmet som er med på å utgjøre siste finish. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.

Målet vårt er å tilby våre kunder knotter , håndtak, kroker, dørhåndtak og baderomsutstyr som både oppfyller en funksjon og er stilige i hjemmet! Vi tilbyr raske leveranser og kvalitetssikrede produkter til ba møbler og kjøkken. Men ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. Håndtak og knotter skaper helheten.


Kjøkkenet er hjemmets hjerte - der øyeblikkene som teller skapes. Leter du etter knopper til kjøkkenet, på badet, skapet eller på kommodeni soverommet, så vi har det! Eller hvorfor ikke velge knotter av tre som eik, wenge, bøk, bjørk eller valnøtt. Våre kjøkkenknotter og møblerknotter er tilgjengelige i en rekke ulike design og varianter.


Alt for å få en god balanse og bredde i vårt sortiment. Store håndtak og knotter skaper blikkfang på kjøkkenet, mens mindre modeller fremhever selve fronten bedre. Viktigst er det at beslagene ligger godt i hånden og er enkle å bruke. Du kan blande ulike knotter og håndtak, men la gjerne lik farge eller samme materiale skape et helhetlig inntrykk.


For oss er skreddersydde løsninger en selvfølge enten du skal fornye eller forandre kjøkkenet ditt helt. Vi og alle andre i Creoform-familien fokuserer på høy kvalitet, god service og vakkerdesign. Og framfor alt mener vi at det skal være enkelt og morsomt å kjøpe et nytt kjøkken.


Det kan sier noe om din egen personlige stil.

Velkommen til oss i Creoform Kjøkken. Valg av håndtakt til kjøkkenet ditt kan kanskje virke som en liten detalj, men det kan ha stor innvirking på designet til kjøkkenet. Derfor dekker vårt store utvalg en bred palett av stilarter og flotte materialer, slik at du kan finne akkurat det håndtaket som setter prikken over i-en på enten kjøkken ditt, badet eller garderoben. Kjøkkeninnredning kaller vi alt som ikke er skapstammer, skuffefronter eller skapdører. I vår verden er kjøkkeninnredning slikt som benkeplater, vask, kran, håndtak og skapbelysning.


I kjøkkenbutikkene våre kan du få hjelp og råd av erfarne kjøkkenarkitekter med å velge rett kjøkkeninnredning til kjøkkenet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg