fredag 15. august 2014

Smart oppbevaring barnerom

Handle barnemøbler på Ellos til gode priser. Bestil raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Oppbevaring til lave priser.


Skap magiske barnerom.

Få masse god inspirasjon her. Flere og flere har små barnerom , og noen søsken deler rom, og da er det veldig fint å kunne henge noe opp i høyden også. KAOS Samlesak er et tøft legoteppe som er genialt til oppbevaring av lego og leker generelt på barnerommet eller ellers i hjemmet. Det er ikke alltid like lett å få orden i systemet, eller legge til rette for lek og læring.


Ryddigere barnerom med smart oppbevaring Et typisk barnerom er fullt av små, løse barnemøbler som kommode, klesskap, bokhylle og alle slags plastkasser. Hver for seg fungerer de kanskje til det de skal, men rommet er likevel fullt og rotete. Det skal fungere godt rent praktisk med alle leker og utstyr, klærne skal ha sin.


Smarte løsninger for barnerommet! Planlegg barnas oppbevaring i rett høyde slik at de lett kan nå klær og leker.

Sesongoppbevaring av klær og sko på øverste hylle frigjør plass i garderoben, og kan enkelt flyttes ned når sesongen skifter. Madrasser i lag på lag og puter og tepper i fleng, gir den rette prinsessefølelsen. Dette er også en smart løsning for oppbevaring av madrasser, som prinsessen kan dele ut til overnattingsgjestene sine! Legg merke til det retromønstrede Sandberg-tapetet bak sengen.


Hver høytid eller fødselsdag øker sistnevnte. Massevis av flott og praktisk oppbevaring. Er det noe man sjeldent får for mye av, er det steder å putte barnas alle leker og dingser. Det med å holde et hjem, som det bor ett eller flere barn i ryddig, kan virke som en umulig oppgave, men når man har smarte og flotte oppbevaringsløsninger, blir det kanskje litt lettere. En seng med oppbevaringsplass er smart og det er ikke så vanskelig å bygge den selv.


Gå for hvite materialer hvis du liker at den ikke er tung og ruvende. Ta hensyn til høyden hvis den skal stå i et barnerom eller under skråtak. Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Festes enkelt i bilens solskjerm. Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden.


Det kan være utfordrende å skape system i det kreative kaoset på barnerommet. Barnerom med sesongoppbevaring i høyden. Leker som flyter utover gulvet er et kjent problem for de fleste barnefamilier.


Med gjennomtenkt og smart oppbevaring til barnerom gjør du hverdagen enklere, ryddigere og hyggeligere for både deg og barnet ditt.

Kanskje du kan la datteren eller sønnen din være med på å både plukke ut inventaret og bestemme hvor det skal stå? Dette kan være en veldig fin opplevelse for dere begge. For eksempel er det praktisk med kasser som passer inn i hyller, og slike løsninger finnes derfor på barnerom over hele landet, sier Linn-Marie Lommerud Olsen i nettbutikken Mimmis. Multifunksjonelle møbler er smart på et barnerom som skal være et sted for både lek og søvn. Denne kombinerer oppbevaring , sofa, seng, klatrevegg og skrivebord.


Høyseng,Fenris med uttrekkbar sofa fra Manis-H, eventuell skrivebords­modul kommer i tillegg. Her kan du finne det du behøver for å gjemme unna saker som du ikke vil ha. Gjør det til en lek å bruke kurvene og boksene på en kreativ måte.


Om du vil være sikker på å gi hjemmet ditt et stilrent inntrykk kan du investere i en kurv med lokk, det er en smart måte å gjemme rotet. Mye i livet virker å handle om oppbevaring ettersom vi mennesker har en tendens å samle opp mange ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg