tirsdag 12. august 2014

Moderne bokhylle

Vi har alt du trenger. Våre bokhyller kan brukes til nesten alt du liker å omgi deg med. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Oppdag moderne bokhyller og hyller fra BoConcept. Design som passer til din stil og ditt hjem - BoConcept.

Konstruksjonen ligner en labyrint. Ved Solesetra på Norefjell har arkitekt Anette Albjerk tegnet en moderne elementhytte med stramme former og praktiske løsninger for seg selv og familien på fire. Der går de rett ut i skisporet, men nyter like gjerne naturen inne fra stua som har praktfull utsikt. En bra bokhylle skal gi deg den oppbevaringen du trenger og samtidig være et fint møbel i hjemmet ditt!


Derfor har vi her på Trademax et veldig stort utvalg av bokhyller i alle farger, design, former og størrelser, for at du skal kunne finne en bokhylle som passer inn i hjemmet ditt og som kan tilpasses etter dine oppbevaringsbehov. Eller gå for begge deler samtidig! Se vårt brede utvalg i bokhyller, hos oss finner du lav bokhylle og høy, har du lite plass eller skal ha en bokhylle til barn, vil du kanskje ha en liten og smal bokhylle.


En bokhylle er ikke bare en bokhylle.

Når du skal velge bokhyller til stuen din bør du tenke over hvilke behov og ønsker du har. Hos oss finner du hyller og bokyller i høy kvalitet i forskjellige materialer, farger og fasonger. Du finner garantert en hylle som passer stuen din. Vårt tilbud inkluderer soverommet møbler i klassisk form, samt de som passer godt inn i moderne interiør. Derfor har vi senger, garderober og soveromskap i vårt tilbud i så mange forskjellige design, farger og former.


Men sengen er ikke bare en titt, den viktigste delen av sengen, som gir en komfortabel og rolig søvn, er en madrass. Det var en gang ei liten bokhylle som ble en populær klassiker over hele verden. Og som små ting ofte gjør, vokste den. BILLY er fortsatt ei moderne bokhylle , og nå kan den tilpasses og brukes til mye mer enn bare bøker. BILLY kan være så liten og beskjeden eller så stor og brautende som du vil ha den.


Hvilken belysning skal jeg velge for en moderne design bokhylle trapp? LED armaturer er en god løsning fordi de ikke bruker plass og de viser åpen hyller, akkurat som i et kunstgalleri! Interiør Tre Trapp Bibliotek Idea av Kerr Construction.


Overflatene er malt med vannbasert og miljøriktig maling, som skal sikre lang holdbarhet og lett rengøring. Anette blir produsert på en moderne dansk fabrikk, hvor miljø, klimapåvirkning og resirkulering er høyt prioritert – blant annet minimeres bruken av plast og annen plast i emballasjen. Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Her kommer du garantert til å finne møbler som passer til ditt hjem.


Alle bokhyller og skap fra Laura Ashley er laget med stor omhu og presisjon for å gi glede i mange år fremover.

Fra klassisk til moderne design. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Flotte reoler og hyller. Se vårt store utvalg i hyller og reoler til gode priser.


Hyller og reoler i mange varianter. Reoler i stål og eik. Oslo er bred serie i klassisk moderne design bestående av mange forskjellige møbler, som passer inn i de fleste rom i hjemmet.


Med sin folierte overflate er den lett å holde ren og fri for fingermerker. Metalluttrekk i skuffer, ben i massiv eik. Oslo-møblene er fine å kombinere. Vi er et lokalt verksted hvor du som profesjonell kan få produsert møbler og innredning.


Vi produserer kjøkken, fronter, garderober, butikkinnredning, bokhyller, etc. Enten du trenger en bokhylle , kjøkken fronter eller garderober så kan vi bistå ditt firma. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Morten Georgsen designer moderne , flerfunksjonelle møbler.


En moderne bokhylle må ha rene slanke linjer og en mørk, rik finish. Han har et talent for å blande materialer og farger for å skape et dynamisk, men likevel harmonisk uttrykk. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk funksjonalitet uten å gå på akkord med estetikken.


Her finner du smarte og elegante oppbevaringsmøbler i alle prisklasser. Bokhyller til kontoret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg