tirsdag 5. august 2014

Kryssfiner interiør

Fritzøe Engros leverer et bredt utvalg kryssfinerplater i Norge. MAXBO har et godt utvalg av kryssfinér av høy kvalitet og varierte bruksområder. Kjøp på nett eller i butikk.


Disse egner seg veldig godt til maling, lette konstruksjoner og annet bruk. Lag ditt eget interiør med kryssfiner.

Har du rom, vegger eller kroker som trenger spesialtilpassede løsninger og mål kan du løse mange behov med hjelp av kryssfiner. I tillegg er kryssfiner relativt rimelig. Kryssfiner egner seg like godt på barnerom og soverom som på kjøkkenet.


Du kan derfor trygt gjøre som IKEA og andre møbelprodusenter: Bruke kryssfiner til å lage møbler. Du kan også kle vegger med det, eller legge det under gulvet eller i taket. Du skal bare bruke riktig type kryssfiner.


I mange tilfeller ønskes en kombinasjon av ulike produkter til vegg og tak.

Det er svært få plate-leverandører som kan tilby dette. I tillegg er det en stor trygghet for deg som kunde å kunne få levert alt av tre- interiør fra en og samme leverandør. Forside Interiør , møbler og trapp Korrekt montering av kryssfiner som veggkledning ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Kvalitet: B = Tillatt frisk kvist opp til ø 6mm og tette sprekker opptil 100mm, maks pr. Forøvrig ubetydelige reparasjoner. Moderne hytter Arkitekthytta er kledd med finérplater både ute og inne Arkitekten rehabiliterte hytta med kryssfiner fra topp til tå. Samme plate som konstruksjons kryssfiner , men i et helt nytt, ergonomisk format.


Dette gir mange fordeler: Enklere å transportere, tilpasse og montere, mindre svinn,rask rehabilitering. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør.


Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 180. Europas største distributør av byggevarer.

Vær oppmerksom på at selv om fenolfilmen hindrer fuktinntregning i overflaten, vil kantene være like utsatt mot fukt som på vanlig bjerk kryssfiner – så disse krever ekstra bearbeiding for å tette platene godt. Eik kryssfiner er et tidløst produkt og har et utall av bruksområder innenfor finsnekring, innredning- og møbelproduksjon. Vi lagerfører plater til de aller fleste bruksområdene, og har mulighet til å skaffe det aller meste gjennom vårt verdensomspennende kontaktnett fra lang fartstid i bransjen. Platene kan skjæres til i ønsket format og forbores for fester eller klargjøres for skjult innfesting.


Tre er et ærlig materiale og kan varieres i det uendelige. Hos MAXBO finner du det du trenger til ditt byggeprosjekt. Platene har lav vekt, jevn og tett overflate og en tett toleranse – som gjør at de egner seg like godt til mindre finsnekkerjobber som til større produksjonslinjer. Mange ulike tykkelser, stort spenn i hardhet og vekt. Kan brukes til mange formål, avhengig av platetype.


Hobbyplater og massivtreplater. Til å lage møbler og innredning. PLV (parallell laminated veneer). Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Gode strukturelle egenskaper og fin pusset overflate. Er oppbygd med 3-lag med WBP limt finer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg