onsdag 20. august 2014

Aldringsmalt kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Aldringsmalt kjøkken i Lys Toscana med sukkerbitlist!


Her er eit utval av våre aldringsmalte kjøkken ! Dei fleste har slitasje og patinering,.

Det er ikke så mange tradisjonelle kjøkkenleverandører som har aldringsmalte kjøkken. Men de fleste møbelsnekkerier rundt om i landet tilbyr sort aldringsmalt. Kjøkken - Rettveggkjøkken - Vinkel kjøkken. Vi kjøpte et brukt heltre furukjøkken på finn.


Hyttekjøkken aldringsmalt. Post navigation ← Previous. Et Åsa Trehvit kjøkken er et ekte håndverksprodukt – skreddersydd etter kundens ønsker, unikt laget og tilpasset.


Dette gjør at man får et kjøkken med helhet og design som passer husets interiør og stil.

Først hadde vi tenkt oss noe fra IKEA, men drømte om et aldringsmalt kjøkken. Vi har bestilt kjøkken. Siden kjøkkenet ikke er så stort ville vi kunne få en fin løsning fra IKEA for denne summen. Eik benkeplate i lakkert utførelse. Integrert komfyr og nedfeldt induksjonstopp.


Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde. Vi lager det du vil ha etter dine ønsker og behov i både tradisjonell og moderne stil.


Med års erfaring i møbelsnekkerfaget leverer vi kvalitetsinnredning fra midt i Buskerud. Alle Gode Ting er Tre Meny. Skal bygge hytte på Tempelseter, Eggedal.


TV-bor salongbord og lite rundt bord. Produsert på snekkerverksted etter mål og ønsker. Solid heltre skrog blir sinket sammen i 18mm heltre furu. Er du på jakt etter eventyrlige kjøkken , bad eller møbler som stråler av sjel og solid Norsk håndverk?


Vi produserer både tradisjonsrike møbler og innredninger, samt klassiske og moderne løsninger.

Vi tilbyr et meget stort utvalg av møbelprodukter, samt komplette kjøkken og bad. Ekte, robust og naturlig Leverandør av furumøbler Møbler fra Lom i sitt rette element Solide møbler med inspirasjon i fra Jotunheimen Se utvalget av Gjende. Sort aldringsmalt med slitasje.


Heltre benkeplate mm. Jannicke i designduoen, ertris, har lenge lett etter den perfekte kjøkkenfarge. Endelig fant hun den. Se hvor fint det ble.


Da vi designet disse møblene, tok vi utgangspunkt i stiluttrykket fra de gamle bondemøblene og omarbeidet dette, slik at de kunne passe til moderne interiør, uten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg