fredag 8. august 2014

Moderne innredning

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kult trendy tenåringsrom for gutter - moderne innredning.


Din lille er ikke lenger liten, og du vet at med alderen har tenårene forskjellige behov.

De drømmer om et elegant rom med god plass til å lære. Et sted hvor du kan invitere venner uten følelse av forlegenhet. Familien ønsket seg en moderne bolig med et varmt, naturlig uttrykk, mest mulig dagslys og utsikt. Tomten var det perfekte utgangspunktet for arkitekten, og huset det perfekte utgangspunktet for familien til å fullføre boligdrømmen.


En moderne plakat med skyer i rosa gradering. Moderne plakat med skyer. Et fint og trendy motiv som gjør seg spesielt fint på veggen og passer veldig fint sammen med tekstplakater eller grafiske motiv.


Plakaten passer perfekt til moderne innredning og gjør seg fint i ramme.

Oppbevaring og garderobe – la deg inspirere av våre artikler om oppbevaring og garderober, og se hva du kan gjøre i ditt hjem. Dette er en god måte å raskt skape stor forandring i hjemmet på, uten at det blir for omfattende eller dominerende. Designet passer perfekt som bakteppe til en moderne innredning med stramme linjer, gjerne med et snev at det industrielle med stål og nøytrale farger, forteller hun.


Alt av moderne kjøkken fra Schmidt er utformet med finesse, spissfindighet og lekre detaljer, fra topp til bunn, og det spares verken på kvalitet eller funksjonalitet. Det brede kjøkkenutvalget vårt gir deg et utall kombinasjonsmuligheter, slik at du kan sette sammen et kjøkken med en moderne design som passer perfekt til deg og hjemmet ditt. Få drømmene dine oppfylt med et bad fra Kvik. Hos Kvik får du overraskende mye bad for pengene.


Vi gir deg gode råd og veiledning til å ta de riktige valgene. Vi i MegaFlis kan tilby et variert og bredt utvalg av baderomsmøbler og baderomsinnredninger. Hos oss kan du finne alt fra klassiske møbler, til mer eksklusive og moderne uttrykk. Vårt mål er å kunne tilby baderomsmøbler til en lav pris uten at det skal gå utover kvaliteten på produktet. Innredning av skap og skuffer - Valg av bordplater, vask og armatur - Hvor mye av arbeidet vil du gjøre selv?


Sammen kan vi finne frem til den løsningen som passer dine behov og ditt budsjett. For å designe ditt eget modern baderom så sørg for å utnytte alle geometriske former og farger til det fulle med rene linjer, minimale farger og ren stil på møblene. Badet vil da kunne bli ditt eget moderne fristed med renslighet og komfort.


Søker du inspirasjon til din innredning ? Vi har samlet et stort utvalg av forskjellige innredningsmiljøer som du kan la deg inspirere av her.

I denne artikkelen avslører vi hvordan du registrerer en grå sofa i en stue med moderne innredning takket være bilder av interiør med denne typen møbler. Den grå fargen tilhører gruppen av nøytrale toner. Finne billig elementer som å dekorere ditt moderne hjem er ikke lenger så vanskelig som det en gang var fordi moderne innredning fortsetter å falle sammen med populære appell. Serviceinnredning, verkstedinnredning, modulsystem, innredning til skapbiler.


Kjært system har mange navn. Hovedsaken og vårt fokus er at dine behov imøtekommes. I våre moderne avdelinger og sammen med våre motiverte og dyktige medarbeidere utfører vi alle typer installasjoner og montasjer som omfatter vare-, service-, og verkstedbiler. Kjøkkenet fyller det meste av første etasje i det eldste huset, der det også er plass til en liten gang, et toalett og et lite bad. Her sitter historien ennå i veggene, til tross for at den gamle apotekerbenken som før var eneste innredning , nå er byttet ut med en hvit, stilren kjøkkeninnredning fra Kvik.


INNREDNING STUE: Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet. Her er sofaen plassert for å gjøre det beste av en utsikt. En lenestol og to gode puffer sørger for at opplevelsen blir luftig.


Klikk på bildene for å se mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg