torsdag 7. august 2014

Grå ullkåpe

Se mer i vår nettbutikk. Kjøp sesongens nye klær hos Jean Paul. Sendes med ekspressfrakt hjem til deg - se mer her! Sjekk ut ullkåpe grå. Deilige og varme ullkåper til enhver anledning.


Pakk deg inn - finn din favoritt her!

Klassik eller årets trend? Ullkåper fra kjente merkevarer. Hele vinteren igjennom kan du nyte de vakre dagene med en smart og varm ullkåpe som får deg til å både se og føle deg helt fantastisk.


En av sesongens statement kåper fra Tôteme i en eksklusiv ullblanding. Det ovale snittet er gjennomgående i Tôtemes kolleksjon. Bruk den over flere lag, gjerne en.


Noen som kan anbefale meg ei fin grå ullkåpe til GOD kvalitet, UTEN knyting i livet? Gjerne med knapper, usynlig glidelås er et pluss.

Den skal være ensfarget og ikke rutete. Krage med slag, gjerne litt lengde. Nydelig grå ullkåpe fra Pascal. Hvit fuskepels på hetta. Laget av ull, viskose og polyester.


En kåpe er et viktig plagg i enhver kvinnes garderobe. Med kåper kan man holde varmen året rundt, i både vind og blest, regn, sol og skyer. Det finnes mange forskjellige typer damekåper, og her kan du velge mellom en ullkåpe , en trenchcoat, camel coat, eller en lang regnkåpe. Bello er fylt av skaperglede, fantastiske moteøyeblikk og evnen til å ikke være redd for å skille seg ut. Bello importerer varer fra ulike produsenter i Europa.


Kåper for damer hos Ellos til bra priser. Velg blant mengder av fine kåper till dame i mange ulike farger og modeller. Handle enkelt online hos Ellos.


Shop i vår kolleksjon av vinterkåper i den offisielle VERO MODA online butikken. Kle deg med stil i jakker fra ZARA. Se bomber jakker, skinnjakker, saueskinnsjakker, pels- og fuskepels jakker til dame.


Fuskepels rund krage og rundt ermer.

Fri frakt over 6kr. Skjulte knapper som lukkemekanisme. Ytterstoff av ull, polyester, polyamid og andre fibre. Nesten ubrukt ullkåpe fra Benetton. Grå med mønstrene knapper.


Kjøpt på Only for noen år siden. Må hentes på Sandaker. Delikat kåpe med hette i myk og lett two-faced ullblanding. Alita ullkåpe har stikklommer i front, bredt integrert belte bak, og er dobbeltspent med ton i ton knapper.


Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S. De nyeste trendene innen kåper. Oppdag vårt utvalg av jakker, frakker, parkas, jakker og anorakker. Fin kåpe i melert farge, den har lys fuskekant på hette som også har fint rosa fòr. Kåpen er vanlig i størrelsen.


Fôret kåpe i fin ullblanding med forseggjorte detaljer. Børstet overflate med ulik kvalitet for de ulike fargene. Læs mere om Myrull Coat, ullkåpe dame.


Alle kvinner må ha en kåpe i klesskapet! Kåper kan brukes både til hverdag, til fest og selskap. Hos oss finner du klassiske kåper i svart og beige, og kåper i sesongens trendfarger som gul og burgunder. Kanskje ønsker du en noe kortere modell eller en ekstra varm ullkåpe ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg