onsdag 6. august 2014

Jotun dempet sort

Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger. En dempet sort farge.


Kan kombineres med det aller meste av farger. En lækker kontrast til det meste for dem, der holder af at skabe mørke kontraster i interiøret. En neutral gråsort tone.

Passer til de fleste hvide nuancer og andre kulørte farver. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun. Og i den forbindelse er det også mange Jotun -forhandlere som har gode tilbud. Hvorfor ikke benytte anledningen til å kjøpe maling til hjemmet? Den tilfører både spenning og eleganse.


LADY Supreme Finish Tre og Panel. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.

Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Black, dempet sort , grønne planter, interior, Jotun , søstrene grene. Når vi flytta inn i huset var stueveggen i. VÆRMESSIGE UTFORDRINGER. Store variasjoner i været, med sterk varme den ene dagen, og kulde den neste utsetter malingen for svært tøffe utfordringer.


Den ser svært spennende ut! Flere velger en mørk husfarge. Med vår suverent beste maling noensinne DRYGOLIN Nordic Extreme vil huset holde seg flott lenge!


Denne fargen er Dempet Sort fra Jotun LADY. Se det flotte resultatet! Da er stuebordet blitt sort , eller dempet sort som fargen heter. Er virkelig fornøyd med resultatet. Tidligere var bordet hvitt, malt med matt maling.


Denne malingen er av typen superblank og ikke bare ser det fint ut, men det er også så mye lettere å vaske flekker bort fra den blanke overflaten. Hva er NCS koden til Dempet sort ? Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet.

Har du glemt kontoen din? En sort nyanse, men den er altså ikke helt kullsort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg