tirsdag 12. august 2014

Design sofabord

Møbler i moderne design som skaper et elegant blikkfang i stuen din. Se hele utvalget her. Alle møblene våre er fremstilt fra bærekraftige materialer og skreddersys for deg. Kjøp sofabord hos Trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn et salongbord som passer resten av innredningen. Se utvalget vårt her.


Med et sofabord fra Bolia har du alle muligheter for å skape et blikkfang i stuen eller i loungeområdet, som vil overraske og imponere både deg og gjestene dine. Oppdag moderne sofabord fra BoConcept. The Sentrum - side table The designers behind the Sentrum side table, Maximilian Sch.

Stort utvalg fantastiske sofabord , tilleggsbord og småbord. Vi tilbyr sofabord i forskjellige prisklasser og design. Stuebord i hvit eller svart høyglans. Pene sofabord i moderne design til gode priser. Godt utvalg av sofabord til stuen!


Eksklusive sofabord til en god pris og høy kvalitet. Gjør din salong til en stilig og harmonisk plass å være med et stuebord fra Thomas Hill. Et matchende sofabord til sofagruppen din i stuen setter prikken over i-en. Her kan du sette fra deg kaffekoppen, oppbevare vakre tidsskrifter eller plassere en dekorativ vase med blomster.


I sortimentet vårt finner du både runde, ovale og firkantede sofabord i glass, tre, betong eller marmor. Et sofabord må altså ikke bare passe til stilen din, det skal også passe til behovene dine. Helt grunnleggende må man kunne kombinere hverdagens behov med det estetiske uttrykket man ønsker å ha i hjemmet.


Trygg E-handel med dagers angrerett. Det finnes mange fordeler med å kjøpe sofabord online, en av dem er at utvalget ofte er stort og variert. I denne kategorien finner du for eksempel mange forskjellige modeller som er valgt ut takket være deres fine design , høy kvalitet og for at de har gode priser.


Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue. Under finner du alt fra små avlastningsbord og sidebor til litt større sofabord som passer perfekt dersom du har en romslig stue med mye plass og en stor sofagruppe.

Stilfulle designede stuebord. Nottingham sofabord har gjennomgående skuffer og en topplate med kontrastfarge. Det er fine mål og med den praktiske hyllen under kan den rurommeme mye. Sofabord til lave priser.


Et sofabord i et lekkert design kan komplimentere din sofagruppe og skape et stilmessig løft til din stue. De mange nye designs og praktiske løsninger, med innebygget oppbevaring eller innskuddsbord gjør at sofabordet blir et stilig og multifunksjonelt møbel. Husk: Det trenger ikke å stå i stuen bare fordi det heter et sofabord. Fraktprisen regnes ut ifra møbelets vekt. Kan leveres i andre størrelser.


En sofa uten sofabord er som en sommer uten sol. Vi gjør oppmerksom på at varen du bestiller ikke er på lager, men blir bestilt ved kjøp. I tillegg til at du kan sette tekoppen og legge føttene på det, finner du sofabord med oppbevaring – perfekt for å gjemme unna fjernkontroller, aviser og mye annet. Glass plate med hvite ben med sort med sort detalj og chrome fot.


Dexter er et lite sofabord i enkel nordisk design. Det runde bordet kommer med en bordplate i røkt eikefinér med en liten hylle under. De skrå bena i sort metall tilfører designet et enkelt og moderne uttrykk.


Et sofabord med hjul kan enkelt trilles rundt og trenger ikke å ha en fast plass i stuen. Designet av Malene Lillelund. På IKEA finner du settbord som passer sammen.


En bordplate i herdet glass er flekkavvisende og lett å rengjøre. Et tidløst design gjør at det lar seg kombinere med mange ulike innredningsstiler. Det riktige stuebordet er et dekorativt møbel komplimenterer sofaen din.


Vi har sofabord som passer både ute og inne. Hos oss finner du salongbor hjørnebord og sidebord i flere ulike farger, design og størrelser slik at du garantert finner bordet som passer din stil. Velg mellom glassbor klassiske salongbord i eik eller minimalistiske sofabord og hjørnebord med marmor- og betong-look.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg