onsdag 20. august 2014

Kähler omaggio vase rosa

Kähler omaggio vase rosa

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Kähler omaggio vase rosa

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Rosa striper Omaggios kolleksjon er designet i et stramt og stilfult formspråk med de karakteristiske håndmalte penselstrøkene som kontrast til de rene linjene.


Dermed føres den sterke danske keramikktradisjonen videre med enkelt og klassisk design. We use cookies to provide the best experience on our website. By using our website, you accept the use of our cookies. Vasens elegante, klassiske rosa farge gir det minimalistiske nordiske hjem et feminint preg. Les tester og omtaler før du kjøper.


Kähler omaggio vase rosa

Førpris 49- 29-Kjøp. Stiernholm Ingrid Vase riller cm. Ikke rør staken når den er i bruk, da den kan bli svært varm. Velg mellom alle de populære seriene.


Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. Finn laveste nettpris her. Omaggio : Striberne på Omaggio kan ikke pudses op. På lager for omgående. Selges for kun 100kr.


Vasene er enkle og stilrene og passer derfor inn i alle innredninger og hjem. Denne vase er uundværlig i enhver bolig. Stella: Pass alltid på at snoren som brukes er skikkelig festet for å unngå at staken faller ned og går i stykker, eller at det oppstår brannfare. Er machte es zu dem Unternehmen, das es heute ist. Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Kähler omaggio vase rosa

Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. I dag blir Kähler produktene representert på utstillinger og museer over hele verden.


Som en hyldest til Kähler og keramikkens krav til form og præcision har de to designere Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft, nyfortolket de klassiske rå striber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg