torsdag 14. august 2014

Ramme 30 x 70

Her finner du rammene du ser etter. Rask levering og personlig service! Fraktfritt over 3kr. Finn laveste nettpris her. Vi knipser bilder hele tiden.

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Er det på tide å fornye hjemmet en anelse med en ny ramme ? Med en ramme i denne størrelsen er det enkelt å få det pent hjemme med egne motiver. Fordi rammen har en rektangulær form, gir den et virkelig friskt og moderne utseende!


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.

Forevige dine beste minner ved å ramme dem inn. Heng opp ditt bilde i en vakker ramme på soverommet, eller sett det på en stilig skjenk eller hylle i stuen. Våre rammer finnes i flere ulike farger og modeller. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.


Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Innvendige mål passepartout: B8xHcm. Fremkall bildene dine, og ram dem inn i denne flotte sølvrammen.


Den kan selvfølgelig også brukes til barnas kunstverk, plakater og annet du måtte ønske å vise frem. Skap det uttrykket du ønsker hjemme hos deg. Kombiner gjerne med rammer i ulike størrelser og format.


Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Vi har et bredt utvalg av rammer.

Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Plexiglass gir lette og uknuselige bilder.


Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Klik her, og find et stort udvalg af rammer til billeder. Rammer til bildene dine. Få billig fragt og hurtig levering,.


Sølvfarvet alu- ramme - x cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg