mandag 4. august 2014

Moderne tapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Vårt utvalg av moderne tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet de moderne designene innen tapetsegmentet på en og samme side. Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side. Tapet topplisten finner du her! Gjennom en rekke ulike tildragelser får leseren et bilde av Zygmunt Svenssons liv og hvor han er på vei.


Eskil Kjos Fjells første roman er modig, eksperimentell og innsiktsfull. Calissa, moderne tapet i marmorgrå fargeskala. Dette blomstrete tapetet som er både moderne , stramt og overdådig på samme tid.


Den marmorgrå fargeskalaen gjør at den fremstår som et moderne tapet. Kan fungere like gjerne i et stramt som et overdådig interiør.

I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Stripete, stormønstret, ensfarget, dryppmalt, rustikt eller fargesprakende. Med tapet i ulike farger og mønster blandet med litt fantasi kan du enkelt skape et moderne , skandinavisk eller hvorfor ikke 70-tallsinspirert miljø? I vårt brede sortiment har vi samlet ulike stiler, farger og tapetmotiv som inspirerer og passer både hjemme og borte.


Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. En rekke utgjør kanskje livet, slik er det for oss alle.


Hege Wølner, Brumunddal. Moderne tapet med kalket uttrykk finnes i ulike farger. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Borås tapet er Sveriges eldste og mest kjente tapetprodusent. Petal et godt alternativ.


Et rolig og svalt tapet med minimalistiske kronblader som skaper den enkle og moderne stilen i rommet. Norsk nettbutikk med kanskje det beste utvalg av kvalitets tapet. Hos oss finner du moderne - og retrotapet i striper, blomstermønster og mye mer.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.

De spaltbare tapetene består av flere lag, og det er bare det ytterste laget som skal fjernes. Papirbaksiden som sitter igjen kan beholdes, og dette er et fint underlag for nytt tapet. Hvis du er usikker på tapetet er spaltet, kan du forsøke å rive i et hjørne for å se om det deler seg.


Hvordan fjerne tapet ? Alt innenfor moderne tapet. Velg blant mange forskjellige tapeter til markedets beste pris og kvalitet. Og akkurat som med andre trender kommer stadig noe nytt.


Fantasi Interiør lanserer denne høsten seks nye tapetkolleksjoner, og en bok med et stort og variert utbud fototapet. Her er klassiske mønstre, moderne motiver og retroinspirert design – blant dem helt nye plankemotiver, noe nordmenn aldri synes å gå lei. Til sammen danner bitene en historie om det moderne liv, slik det alltid er i oppløsning. Det er et vanskelig spørsmål.


I tapetkategorien Barn finner du moderne og tidsriktige tapeter til hjemmet. Photowall har et stort sortiment og tilbyr alltid fri frakt og høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg