onsdag 6. august 2014

Trilux bunnstoff

Effektiv hardracing bunnstoff i klare farger. Kan slipes og poleres. Trilux 2er et hardt kvalitetsbunnstoff som kan poleres og skrubbes til en glatt, friksjonsfri overflate med fantastisk beskyttelse mot begroing. Bruk bunnstoff sikkert - les alltid etikett og produktinformasjon før bruk. Dette gjør produktet sterkt nok til å kunne brukes på båter i alle typer farvann.


Trilux Hard Antifouling gir en slitesterk overflate som tåler skrubbing og kan poleres til en svært glatt finish.

Ideelt for hurtiggående motorbåter, propeller, drev og aksler. Trilux Propeller er et hardt bunnstoff som er perfekt for steder der det er vanskelig å komme til – som drev, utenbordsmotorer og aksler. Drevspray INTERNATIONAL TRILUX PROPELLER.


Egner seg for bruk på aluminium og rustfritt stål. Bottenfärg för drev, propeller och trimplan. Lätt att komma åt tack vare sprayförpackning. Använd primer för ökad vidhäftning samt skydd mot korrosion och slitage.


TRILUX Propeller er et bunnstoff for propeller, drev og trimplan.

Praktisk sprayflaske som letter påføringen og gjør det enklere å komme til på vanskelige plasser. Fargene er ikke klare pga. International bunnstoff til bra priser. Stort utvalg og rask levering. Kjøp international bunnstoff på SeaSea.


Har brukt biltema bunnstoff et par år på tresnekka mi som ligger i et område som er kjent for mye groing på sommeren. Båten er nesten like ren under ved opptak som ved uttak. Har lagt på et par liter i dag. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren.


Bunnstoffet er originalt. Solberg Båt og Motor. Ny versjon med bedre beskyttelse og klare farger. Godt egnet for alle materialer inkludert forbehandlet og primet aluminium. Trilux har lavt VOC for å minske utslipp av.


Bygger ikke opp tykke lag over flere sesonger. Brukes på glassfiber, stål, bly, tre og aluminum.

Fartsområde opp til ca. Du finner både harde og selvpolerende bunnstoff , samt bunnstoff for drev på Watski. Kort t ¡rketi lett n pnf¡re, sparer tid og arbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg