tirsdag 5. august 2014

Smarte løsninger liten leilighet

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt. Spar penger på liten plass.


Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig. Spør deg selv om hva du bruker i hverdagen. Mange glemmer ofte at de trenger stikkontakter til både mobil og pc-lader, lys, nattlampe, en ekstra oljeovn, eller lignende.


Dette er enkelt å skjule og finne smarte løsninger på, om du husker på det fra starten av. I tillegg bør du huske at alt i boligen skal ha en fast plass. Smarte møbler til kjøkkenet.


Smarte løsninger liten leilighet

Invester i møbler som er løftet fra gulvet med enkle, slanke ben. Det er også lurt å velge møbler som er lette å flytte rundt på hvis du trenger å gjøre forandringer. Når du skal innrede en liten leilighet , er du nødt til å være kreativ, og du er ofte avhengig av smarte løsninger. Interiørarkitekt Ida Lundqvist valgt å sløyfe soverommet, og lagde heller en sone med integrert seng, walk-through-closet og bad. Dette smarte kjøkkenbordet kan du felle opp og ned etter behov.


Foto: Norema) Kreativ styling. Boligstylisten råder deg til å være kreativ og lage ting selv. Da er det også lettere å få løsninger som passer perfekt i størrelse. Aiko bor i en leilighet på kvadratmeter med en takhøyde på meter, og har klart å få plass til stue, spiseplass, balkong, kjøkken og ba i tillegg til et soverom på hemsen.


Med noen enkle og kreative løsninger får du plass til overraskende mye på overraskende liten plass – uten at det trenger å gå nevneverdig ut over hverken komfort eller estetikk. I samarbeid med daglig leder Hilde Kristine Hugsand i Intro Interiørdesign, har vi satt sammen denne guiden som viser deg hvordan du best utnytter plassen på hybelen. Bruk kvadratmeterne, men finn smarte løsninger.


Gode oppbevaringsløsninger sparer deg for mye plass og er med på å få leiligheten til å virke større. Sett for eksempel sofaen litt ut fra veggen eller i selve rommet og plasser en bokhylle eller skjenk bak sofaen. Her kan du gjemme unna ting du ikke trenger å ha fremme. Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer inn i hjemmet ditt. Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med planer om å gjøre noen forbedringer er det bare å sette i gang.


Smarte løsninger liten leilighet

Her får du noen tips til smarte og billige løsninger det er lett å ta tak i. Ti tips til gode løsninger på liten plass. Kjør selv ferie i hele Europa. Alle ting bør ha et hjem. Det er mye enklere å holde orden hvis alt har sin faste plass.


Tenk kreative løsninger. Kanskje kan et speil bygges ut for å få plass til et skap bak, eller en kiste kan brukes som bord for å utnytte plassen til oppbevaring. Møbler med flere funksjoner og løsninger er essensielt om du har liten plass.


Smarte løsninger liten leilighet

Dette kan hjelpe til med å skjule, og skaper et renere uttrykk i en liten leilighet. En sofa kan han mange funksjoner. På dagtid kan den sosialiseres i og brukes som oppbevaringsplass samtidig som den er god å sove i på natten, sier spesialisten.


Har du liten leilighet er det viktig å tenke plassutnyttelse. Ved hjelp av multifunksjonelle og smarte løsninger kan du få god plass i en trang leilighet. Gjør mest mulig ut av den med designduoen JOPIAs smarte løsning med plassbesparende møbler fra IKEA.


Det er veldig praktisk med en hems i en liten leilighet , men man trenger ikke nødvendigvis sove på den. Et lite kjøkken kan være både fint og smart. Her er kjøkken med smarte løsninger fra Pinterest.


Det dekorative hyllesystemet over skrivebordet har mannen i huset laget selv. Han ble faktisk møbeldesigner på heltid etter å ha jobbet med smarte løsninger i sin egen bolig! Du kan lage noe lignende selv, ved å sette sammen ulike hyllemoduler etter smak og behov. Pris, kvalitet, kort leveringstid og god service er noen av våre viktigste fortrinn. Vi er en liten bedrift som følger dere tett fra planlegging til overtakelse av hytten.


Hyttene produseres i Vest-Telemark og bygges i norske materialer -vi satser på lokale leverandører og kortreiste løsninger. Med smarte løsninger har Nina Tolstrup fått alt hun trenger på liten plass, og den unike utsikten er synlig fra hele hytta. Arkitekten har pusset opp den smale leiligheten med smarte løsninger , en rustikk mursteinsvegg og gjennomgående bruk av betong og tre.


Camillas leilighet er bare kvadratmeter, men lure løsninger gir god plass. Vi har prøvd å lage en kombinasjonsleilighet med smarte løsninger. To ganger i måneden forvandles leiligheten til en legopark, og de resterende dagene er det en leilighet for to voksne mennesker, sier Silje Hopland Eik.


Smarte løsninger liten leilighet

Mannen hennes er nemlig helgepappa for to.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg