mandag 11. august 2014

Plakatlister

Kjøp direkte fra importør. Format fra Atil 1cm. Vi har plakatlister i svart, hvitt og eik. De finnes i flere størrelser, velkommen! Plakatlister av høy kvalitet.

Største leverandør i distriktet. De er også greie å bruke hvis plakaten din er tykkere enn vanlig papir, og hvis de skal henge fra tak. Dette fordi listen er buet på begge sider, og når plakaten henger fra tak henger de fint rett ned. Tosidige plakatlister brukes også sammen med sugekopper til å feste på vindu. Begge disse løsningene er rimelige og fleksible.


Perfekt til bruk i vinduer eller for eks. PLAKATLISTER mm buet plakat og bannerlist. Sett med topp og bunnlist.

Topplisten har opphengskroker. Leveres i sølveloksert farge. Mange størrelser, opp til meter. PLAKATRAMMER MED FJÆRER mm rund rammeprofil.


Et sett plakatlister består av to klemlister som klemmes på printen i toppen og i bunnen av plakaten. Den øverste listen har har ringer til oppheng. Den nederste listen fungerer som vekt for å sikre at plakaten henger rett. Vores plakatophæng og plakatlister er udført i kvalitetsmaterialer, og vi kan levere lister til ophæng af din plakat i både aluminium og plastik.


Brug plakatophæng, rammelister eller plakatlister , når der skal hænges plakater op i butiksvinduet, i udstilllingen eller på messen. Display Norge tilbyr et stort utvalg av plakatholdere, rammer, akryllommer, PVC-lommer, gatebukker mm. Hos RAJA finner du alt du trenger av plastlister til oppheng av kalendere og plakater. RAJA - størst i Europa på emballasje.


Til slutt nevner vi gulvmodeller, og ikke minst menyholdere og plakatholdere i klar plast. Sistnevnte er meget billig og anvendelig til det meste. Holder din plakat flot ind til væggen.


Kvalitet der er til at betale. Vi gjør kontorprodukter enkelt og raskt tilgjengelig for deg.

Ett sett består av én topplist med opphengskrok og én bunnlist. Flott plakatlister som fungerte slik de skulle. Med de dekorative treskinnene fra Designers Story kan du henge plakatene dine opp på en ny og elegant måte. Den ene delen av rammen skrus fast i veggen, hvorpå den.


Posterland er specialister indenfor plakater og indramning. Find din plakatskinne her, eller lad dig inspirere til en flot træ- eller metal indramning. Den klassiske, og nok mest velkendte plakatliste i plast, en billig og enkel liste til din plakat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg