tirsdag 26. august 2014

Linoljemaling pris

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs,. Linoljemaling for tre ute og inne farge mandelhvit liter. Vi tilbyr den profesjonelle bruker tradisjonelle kvalitetsprodukter til overflatebehandling for fredede, bevaringsverdige og nye moderne bygg. Vi i Miljømal AS leverer linoljemaling fra svensk Wibo.


Vår linoljemaling kan blandes i alle farger og kan benyttes både inne og ute.

Sender til hele Norge. Dekningsgraden på en ekte linoljemaling er høy. Strøk på ubehandlet vegg dekker mpr. En god linoljemaling som den jeg har brukt gjennom år og er svært godt fornøyd med har en dekkevne på kvm pr. Rundt kvm der hvor panelet er uhøvlet.


Sammenlikner vi denne prisen med plast og alkydmalingen er det ikke dyrt å male med linoljemaling av beste kvalitet. Speedheater Cobra fjerner meget raskt og smidig lakk, maling og kitt på ulike underlag. En miljøvennlig kvalitetsmaling tilsatt filmbeskyttende middel mot svertesopp.

Dekker - mpr liter. For utvendig bruk på nytt, beiset eller malt treverk. Tradisjonell linolje-sinkhvitt maling som bygger på gamle, norske tradisjoner. Godkjent av bevaringsmyndigheter til bruk på eldre bevaringsverdige bygninger. Gi huset et tradisjonelt utseende.


Malingen er basert på linolje og sink hvitt og brukes til nye flater og overflater som er behandlet med linolje, som fasader, vindu og treverk utendørs. Linolje er en vegetabilsk olje og slites ned ved påvirkning av sollys, vær og vind. Denne naturlige værslitasjen gjør at fargen dempes over tid. Hva med å bruke linoljemaling , som huset ditt trolig kommer til å trives med.


Her flasser også drygolinmalingen etter få år. Hos Torshov Farge hjelper vi deg med gode råd og tradisjonelle farger. Pris NOK 37inkl. Fargesetting med naturpigment vi fargesetter - tilpasser etter kundens ønske.


Historisk har man ikke blandet linoljemaling med løsningsmiddel og ved normale forhold er det ikke nødvendig. Vi utfører maleoppdrag om ønskelig og vi bruker linoljemaling fra Wibo Färg. Hos oss köper du svensktillverkad linoljefärg, linolja, linoljesåpa och andra linoljeprodukter från svenska råvaror.


Att linoljefärgen överlevt i 5år beror. Anbefales først og fremst til underlag som tidligere er malt med linoljemaling.

Fin til å tynne maling og rense pensler med linoljemaling, pris kr 50- inkl mva. Vær omhyggelig med å elte fargepastaen grundig. Des bedre linolje og fargepigment rives sammen des bedre.


Det tilsettes nå mer linolje til malingen er strykbar og dekkende. Profesjo har spesialisert seg på utvendig maling av boliger. De siste ni årene har vi malt over 1hus i Oslo.


Sjekk vårt store bildegalleri og våre mange. Man kan evt tynne siste strøk med litt ekstra kokt linolje fra Ottosson. Kaldpresset, rå, svensk linolje.


Framstilles ved at linfrø presses og avgir olje. Til behandling av tre. Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg