onsdag 27. august 2014

Demring farge

Demring farge

En ren, mellomgrå tone som gir et lyst, delikat utseende. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Rommet ligger nordvendt og med kun et vindu kan lyset være kaldt og blålig.


Demring farge

Jeg benyttet LADY Pure Color som har en helmatt og vakker overflate. En fin farge å kombinere med f. Da blir det Wonder i gangen og på kjøkkenet. Jeg kjøpte flere farger og malte på gips plate, synes rart at valmuefrø ser ikke helt grå ut men mer blå. Antikkgrå og demring er fin men liker kanskje demring best men frarådes pga bomull? Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon.


Har du lenge tenkt at det hadde vært fint med et rom (eller flere) i en blåfarge? Vi ser på vår Instagram-konto at blått er en farge mange er interessert i. I det nye LADY-fargekartet finner du en rekke nye vakre blåfarger. Bli kjent med de her og få forslag til hvilke farger som passer til. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Men denne fargen vil f. Det ikke slik at kun en lys farge kan få et rom til å virke større. En mørk farge kan skape dybde, og det kan også gjøre underverker med romfølelsen! Lyse rom kan oppfattes som svale, friske og rene, mens mørkere fargetoner ofte oppfattes som mer eksklusive og elegante, forteller fargeeksperten i Jotun, Klæboe Mørkve.


Husk at farger vist på skjerm dessverre ikke alltid gir et riktig inntrykk så du bør hente fargelameller eller kjøpe en prøveboks eller to. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Balanse Verdens fineste blågrønne farge. Et leken og kulørsterk turkistone. Mang et barnerom har fått innslag av denne energirike fargen ! Tøff sammen med gråfarger. Vi kikket i utgangspunkt på flere av gråfargene til jotun bl. Neutral var helt uaktuell derfor og demring var også veldig kall.


Vi måtte derfor se oss om etter en varmere farge uten at den ble for gul. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen. Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. I sydvendte rom kan en kjøligere fargeskala gjerne gi en positiv friskhet i rommet.


Demring farge

Her kan man med fordel gå mer mot blått og grønt enn gult og rødt. Frisk opp utemiljø med farger ! Ikke kast, men gjenbruk med maling. Den er lun og blir ikke gråbeige, men kun grå i uttrykket.


Demring er en varm mellomgrå tone. Elegant er en lun mørk gråtone. Denne passer til en mengde andre farger : gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise. DEMRING vurderte vi å ha i gangen, det er en enda mer grålig farge enn HVIT POESI.


Men, vi landet til slutt på å male KVELDSHIMMEL i gangen også. Så, DEMRING skal vi lakkere dørene til klesskapet på soverommet i. Dette er en farge som passer veldig godt sammen med alle de andre. Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut. I følge Larsen har vi blitt tøffere.


Vi ønsker en helhet i rommet og har større tro på oss selv. Alle fire vegger skal males. Og de skal helst males i lune, duse og trygge farger.


Demring farge

For å variere kan vi male en dør i en annen farge enn resten av rommet. Vil du ha litt mer farge , er det fint å hente en fra for eksempel tapetet eller veggen. Det kan være fint å lasere de hvite fargene, mener hun. Er det mye brunt, velg en gylden, hvit tone. I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger.


Dette er ikke en nøytral hvitfarge, i motsetning til hva mange tror. Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg