onsdag 6. august 2014

Landlig kjøkkeninnredning

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Landlig kjøkkeninnredning Nøkkelen til et tradisjonsrikt, landlig kjøkken ligger i detaljene. Vår tilbehørsserie Tradisjon inneholder landlige detaljer som vitrinedører, sokler, hetter, søyler og andre vakre detaljer som gir deg muligheten til å bygge ditt eget herregårdskjøkken.


Drømmen om et landlig kjøkken kan fint kombineres med nye og praktiske løsninger. Spisestuen og lysekronen i dette kjøkkenet er kjøpt på auksjon. Et landlig kjøkken kan se ut på mange måter.

Det landlige eller det tradisjonelle kjøkkenet oppleves ofte som litt gammeldags og romantisk i uttrykket. Landlige kjøkken fra Drømmekjøkkenet finnes i mange ulike stiler, det handler bare om å finne den stilen som passer aller beste hjemme hos deg. PNE HYLLER: I et landlig kjøkken trenger du ikke å gjemme vekk alt i skuffer og skap. Her er mulighetene uendelige for å skape et dekorativt og personlig uttrykk.


LANDLIG : Plassbygde skap hører hjemme i det landlige kjøkkenet. Gros koselige kjøkken tar utgangspunkt i hennes oldemors gamle kjøkkeninnredning , kombinert med nytt kjøleskap i retrostil og ny innredning. Lekre profilfronter i heltre og dekorative sprosser gjør Eiken til et landlig kjøkken med mange kombinasjonsmuligheter.


Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet?

Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Finn ditt drømmekjøkken! Et spill av gråtoner, bevisst bruk av lister og ny kjøkkeninnredning gjorde det gamle gårdskjøkkenet til et moderne brukskjøkken.


Vi ønsket oss et landlig kjøkken. Et som minnet om de fra tidligere tider. Utfordringen var bare at vårt utgangspunkt var en nesten ny Ikea-innredning, forklarer Liv. Fra mørkt kjøkken til nostalgisk stil. Hos Kvik finner du kjøkkener der mulighetene nesten er uendelige.


La oss hjelpe deg videre med kjøkkendrømmen din. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Her vises kjøkkenet med benkeplate i mørk betong og matchende håndtak.


Bruk tilbehøret til å gi det allsidige kjøkkenet en mer moderne eller klassisk retning. Kvik har levert kjøkkener i dansk design i mer enn år. Modellen Kyst fra Sigdal er en lys og uformell kjøkkeninnredning. Foto: Sigdal – Laidback kjøkkenmodell i countrystil. Komfortabel og uformell innredning med senkede skuldre og lav puls, skriver Sigdal.


I samme serie har Marbodal designet en kjøkkeninnredning som glir rett inn på hytta.

Heritage er en allsidig og klassisk front. Med den elegante, profilerte døren kan denne kjøkkenserien brukes til mange stiler innenfor det klassiske. Kjøkkeninnredning på fjellet.


Herskapelige herregårdskjøkken med sprossede vitrinedører. Kombiner den eksempelvis med marmor og messing for en klassisk moderne stil, eller lag et lunt og landlig kjøkken. Pendellamper i landlig stil er mer fleksible hvis de er høydejusterbare.


Moderne LED-retrofitlyskilder passer perfekt til pendellamper i landlig stil. Vet du ikke hvilken pendellampe i landlig stil du skal velge? Tatt da en titt i vår Rådgiver pendellamper landlig stil. Furu var et gjennomgående tema, samt at man på gulvet hadde valgt røde fliser. Det var på tide med en oppgradering, og etter noen runder med meg selv valgte jeg en løsning med sort kjøkkeninnredning.


Ulike nyanser av rødt og mintgrønt passer fint sammen og er perfekt i et landlig hjem, og det er litt mer spennende enn kun hvitt. Lysslynge med lamper, ca 4kr, Granit. Sigdal har kjøkken, bad og garderobe i go norsk kvalitet.


Se vårt utvalg av kjøkken, ba garderobe og tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg