mandag 18. august 2014

Hadeland kjøkken og bad

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Kjøp Billige Kjøkken Og Bad. Hadeland flis og interiør er distriktets største flisbutikk.


I tillegg til fliser og tilbehør tilbyr vi kjøkken , baderomsmøbler og lamper.

Svært dyktige på kjøkken og bad ! Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Vi har et variert utvalg av kjøkkenmodeller, som gjør at de fleste vil kunne finne seg en type som passer. Alle våre kjøkken har materialer og tilbehør av beste kvalitet. Hengsler, skinner og innredning kommer fra ledende leverandører på markedet og er velprøvde produkter gjennom mange år.


Nytt bad levert i dag. Vi har fliser med tidsriktig design av meget god kvalitet fra bl. Vi leverer til private, så vel som til proffmarkedet.

Fliser har utallige bruksområder – bad , gang, stue, kjøkken , soverom, terrasse, utestue osv. Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det.


Veldig gode priser på Kjøkken og bad hos Bygghjemme. Dynna Bygg og Rør, Gran, Hadeland. Vi har et bredt sortiment av fronter og farger i klassisk, moderne eller tidløs design, så her bør du finne en stil som passer deg.


Vi ønsker deg velkommen til vår butikk på Frednesøya i Porsgrunn. Dette er ledende leverandører innen sitt område i Norge. Vår leverandør av baderomstilbehør, Smedbo, har produkter av høy kvalitet, som setter prikken over i-en i ditt nye baderom. Smedbo har års garanti på sine produkter.


En flott utstilling av Nybokjøkken kan beskues i butikken i Storgata. Det er stor hage utenfor. Veranda med utsikt utover Harestuavannet og gode sitteplasser. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Vi har spesialisert oss på sprøytemaling av innredninger til kjøkken , bad og garderobe, men tar også på oss overflatebehandling av møbler og annet interiør.


Forny det med MALING.

NYBO Kjøkken er en lokal leverandør av kjøkken , bad og garderobeløsninger. Vi holder til på Tyristrand i Ringerike. Moduler av høy kvalitet i godt design. I fjor sommer dukket endelig denne hytta opp, og ga en umiddelbar godfølelse. Hytta er på kvadratmeter, og inneholder stue, to soverom, bad og kjøkken.


Hytteeieren så raskt for seg noen mindre endringer da hun var på visning, først og fremst nye farger på veggene. Bad med dusj og toalett. Soverom med dobbeltseng, og mulighet for ekstra oppredning i stua. På samme eiendom som Jomfruburet, finner du også Drengstua. Drengstua finner du i underetasjen på vertskapets bolighus, og er et hyggelig krypinn med egen inngang, ett soverom, sovesofa i stua, samt et fullverdig kjøkken og bad med vaskemaskin.


Vi inspirerer og hjelper med innredningen, men utfordrer også med tanke på daglig bruk, å se nye muligheter, lysinnslipp osv. Hovedprodukter vi produserer er kjøkken , ytterdører og innerdører. Kvalitet - service - fornyelse er viktige stikkord for oss, men det tradisjonelle vil alltid eksistere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg