tirsdag 26. august 2014

Skog bilde

Bestill Bilder med skog online hos Happywall. Velg blant hundrevis av motiver. Trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print.


Det er kun parter i Norge digitalt og forhandlere som får tilgang til nedlastingstjenesten. Autentisering av brukere i Norge i bilder skjer gjennom BAAT.

Fotokunst fra fotograf Bård Basberg, som du kan bestille raskt og enkelt på lerret, akryl, alu-plate eller premium art print plakat. Følg med på skogareal med mye toppbrekk, tørkeskader og svekkede trær med brune topper. Ser du boremel, må dette meldes til AT Skog.


Ta bilde og meld inn. Det er oppfordringen fra skogsjef Knut Nesland i AT Skog. Ta gjerne et bilde og meld inn omfanget. Hva med å ramme inn bildene du liker i stedet for bare å titte på dem på telefonen?


Du trenger bare et bilde og ei ramme.

Vi har rammer i mange ulike farger og størrelser, slik at du får et mer personlig hjem i en fei. I tillegg har vi bildehyller, utstillingsbokser og kunsttrykk som du kan variere stilen med. Hvis man absolutt må ha det, så er Orbit (ikke S) en mye bedre deal. Bluetooth er søppel, head tracking er unødvendig. Vi ser at ordrebøkene vokser og trenger flere ansatte for å utføre ordrene.


Sotra Skog er i utvikling og har høye ambisjoner. Bildet er på offentlig domene, ikke opphavsrettsbeskyttet, ingen rettigheter forbeholdt, gratis til enhver bruk. Du kan bruke bildet til personlig og kommersiell. Vi vil gjerne bli litt kjent med elevenes nærskog, og vi vil gjerne vite hva skogen betyr for dem. Send oss et bilde fra den skogen dere benytter i skoletiden.


Vi ønsker kun ett bilde pr. Filtrer resultatet basert på bilde egenskapene. Språklig bilde , språklig forsiring eller utsmykning der språklige uttrykk brukes i overført og ikke bokstavelig betydning. Det finnes mange typer språklige bilder, for eksempel lignelse, sammenligning, symbol og sinnbilde. Rett og høyreist skog og med godt bevokst skogbunn.


Alec har nevnt lyset, som sildrer gjennom.

Referere til dette bildet andre steder på foto. Det vil da bli automagisk laget en link. Bilde : Organisasjonssjef i Viken Skog Olav Bjella setter stor pris på at Klima og Miljødepartemenetet ønsker å bli bedre kjent med skognæringen. Det er så viktig med en god dialog, sier Bjella.


Bilde : Skogeier Ole Espen Strømmen på Sokna ønsket velkommen til skogsdriften han har gående nå i et bestand som ble gjødslet for år siden. Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din epostaddresse. Beklager, men vi kunne ikke finne denne brukeren. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design?


Bilde : Delegasjonen i fra Viken AT Market, Viken Skog og AT Skog fikk mye ut av besøket i København. Fra venstre Anders R. Ellef Grimsru Hans Erik Røra, Håkon Myhra, Kjersti Denver, Heidi Tandberg, Mette Toft Bjørgen, Stig Hellerud og Tor Henrik Kristiansen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg