fredag 22. august 2014

Oppbevaringskrukker kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Med en skikkelig oppbevaringsboks er det enklere å ta vare på maten.


Oppbevaringskrukker -stk Varenr. Organiser og innred kjøkkenet ditt med oppbevaringskrukke med lokk i matt utførelse. Med lufttett forsegling er disse krukkene perfekt til lagring av mat, eller til lagring av småsaker i alle rom i huset.


Disse stilige oppbevaringkrukkene kan også stables oppå hverandre. Få et ryddig og stilig kjøkken med Legio Nova oppbevaringskrukker. Med sitt solide eikelokk og det velkjente, rillede uttrykket fra Legio Nova-serien, er disse oppbevaringskrukkene både dekorative og elegante.


Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Kjempefin keramikkskål med lokk, perfekt til småretter som skal holde seg varm en stund.


Friske blomster og krydderurter gir liv og farger til kjøkkenet. Ha noen få, men nøye utvalgte ting fremme på kjøkkenbenken, det kan være lekre skjærebrett, flotte oppbevaringskrukker eller flasker til dressing og olje. Små ting kan ofte utgjøre en forskjell, som nye knotter, et nytt kjøkkengardin, eller et vakkert bilde på veggen. Kurver, brett, oppbevaringskrukker og bokser til eksempelvis kaffe, te, frokostblanding og annet!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Den fine Grand Cru-oppbevaringskrukken (l) i glass med lokk av ubehandlet europeisk eik sørger for flott oppbevaring av kaffe, teposer eller müsli på kjøkkenet. Den enkle designen og kombinasjonen av glass og ubehandlet tre er i tråd med tidens trender innen boliginnredning, der naturen inviteres inn for å skape naturlig liv i hjemmet. Kjøkken i sort, marmor, grønt, hvitt,.


Ikoniske oppbevaringskrukker til hele brukspaletten Holmegaard har vært en levende del av dansk glassarv i 1år og har både klassiske og kulørte skatter i sitt designarkiv. De enkle glasskrukkene leveres med et vakkert, naturlig lokk fremstilt i ubehandlet eik. Kombinasjonen av glass og tre gjør de funksjonelle oppbevaringskrukkene til en praktisk måte å få en av tidens helt store boligtrender inn i hjemmet. Glassene er både dekorative og praktiske på kjøkkenet. Italiensk merke Egizia fra tidlig tall.


De har glade farger og mønster som viser det. Kaffeglasset har fått en limt sprekk i lokket. Begge glassene har hardplast lokk, ellers er de helt fine og laget av opalinglass.


De veier en halv kilo hver. Sorter tørrvarene i vakre oppbevaringskrukker i dansk design. Krukkene er i keramikk og finnes i flere størrelser og farger inspirert av naturens mangfoldige nyanser. Lokkene er i oljet eik.


Fjord oppbevaringskrukker , mini 2kr, liten 2kr, medium 3kr, stor 3kr, og mega 4kr, Malene Helbak. Crystalline oppbevaringskrukker m strass - deler sett-Sølv. Bloomingville med tett lokk, i mint og grå. Porto sett med oppbevaringskrukker.


Leveres i Seasons gaveeske. Fordi det alltid finnes mat og krydder som må lagres i tørt og aromatisk. Plastlokk med bøyle av metall. Innhold: liter, 7ml, 5ml.


Skap et blikkfang på kjøkkenet med dette dekorative oppevaringskrukke settet. Den består av tre ulike størrelse. Perfekt til oppbevaring av nøtter, snacks og tørkede frukter.


Settet er laget av Swarovski krystaller. Gi en gave du har lagt tid og kjærlighet i. Scala oppbevaringsglass er perfekt for DIY gaver. Når innholdet er borte vil fortsatt Scala krukken eller flasken være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg