onsdag 27. august 2014

Grå dressbukse

Sjekk ut grå dressbukse. Fra jobb til fest, vi har den perfekte dressbuksen for din garderobe. Når kong vinter melder sin ankomst, går for en stilfull og varm dressbukse i ull, gjerne i fiskebein- eller stripet design dersom du vil skille deg ut fra dine endimensjonale kolleger. Slitesterk og vannavstøtende dressbukse som passer til den aktive mannen. Pen dressbukse med smal passform fra Oscar Jacobson.


Grå dressbukse

Hører til dressjakken Edmund. Co`couture grå bukse, mørk grå dressbukse til dame. Buksen er fast og fin i kvaliteten, den blir ikke “slaskete! Buksen har lommer i sidene og dressbukselommer bak.


Cambio Glam grå dressbukse. Behagelig passform med lange, rette ben og en linning som sitter godt. En dressbukse i vevd kvalitet med stretch, normal midje og gylf med glidelås og skjult hekte.


Grå dressbukse

Tilhørende bukse heter Tordon. Utrolig fin dressbukse fra Untold Stories. Buksen bærer preg av sitt feminine snitt og myke stretch kvalitet. Bruk den med Gabriella blazer for en elegant look.


Nydelig dressbukse i grå farge Kan styles opp på mange måter. Den har god høyde på livet og smalner nedover beina. Med hvit skjorte, singlet, turtleneck genser osv.


Grå dressbukse

DIEGO TROUSERS GRÅ DRESSBUKSE. Skip to the end of the images gallery. Fin bukse i super 1ull, normal passform og lengde. Elegant business-bukse med glidelåslommer i sidene og behagelig.


Dressbukse fra Oscar Jacobson. Rutete dressbukse med stikklommer i begge sidene. Glidelås i den ene siden. Stoffet er uten stretch. Farge: Lys grå Fargen gjenspeiles best på.


Rett modell med presslegg. Linning med knapp og hekte. To sidelommer og en passepoillomme med knapp bak. Polyesterfôr ned til kneet. Mange modeller og bærekraftige materialer.


Leggings, treggings, chinos, joggebukser, cargobukser og finbukser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg