fredag 8. august 2014

Puter ferm living

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Finn laveste nettpris her.


Danske Ferm LIVING har de siste mange år levert fantastiske design og brukskunst til hjemmet.

Skandinavisk design med sjarm er stikkord i Ferm LIVING kolleksjonen og på denne siden vil du finne produkter for alle rom i hjemmet ditt. With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are. Fra det danske merket finner du populære produkter med fokus på funksjonalitet og autentisk design.


Fra den populære Ripple-serien til plantekasser, tepper og sesongens nyheter - alt med et grafisk touch. Utvalget er både til dem som elsker farger, men bestemt også til dem som er ville med grafiske mønstre, tern og streker. Kjøp Ferm living puter på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Ferm living puter i kategorien Puter fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Puter ved hjelp av vår tjeneste.


Kurv, Chambray blå, fra ferm LIVING. Kjempefin kurv i økologisk bomullschambray.

Kurven kommer i en lekker blåfarge, og er utstyrt med praktisk bærestropp. Bruk av vlieseline mellom bomullsstoffet gjør kurven ekstra slitesterk, og den kan fint brukes som både skittentøyskurv, veske eller som ekstra oppbevaring i hjemmet. Sortimentet byr på tilbehør til hjemmet, møbler og belysning, hvor alle produktene har et sjarmerende og moderne uttrykk. Med Corderoy fløyelsputer fra ferm living kan du ønske det rillede tekstilet hjertelig velkommen tilbake etter å ha vært glemt i flere år. Bordene fra ferm Living tar seg godt ut alene eller sammen med andre kurvbord i forskjellige størrelser.


Ferm Living gør brug af miljøvenlige materialer. Ellers er ferm Living kjent for lekre puter , og her tenker vi spesielt på de flotte quilt putene som fås i mange flotte og moderne farger. Det er utrolig hvor mye nye puter kan endre hele stuen eller soverommet.


Putetrekket er i høy kvalitets bomull, med et fengslende mønster på fremsiden. Passer utmerket for alle. Retro design og god kvalitet kjennetegner dette merket.


Alle tekstil-produktene er i økologisk bomull og putene har dunfyll. Tapeter, puter og sengetøy kommer i flere serier og denne høsten. Puten er laget i en blanding av ull og bomull, noe som gir en rustikk kvalitet.


Puten har et flerfarget geometrisk mønster som er enkelt å mikse og matche med andre innredningsdetaljer! Velg mellom forskjellige varianter. Moderne design med et snev av middelalderens sjarm i tråd med deres skaandinaviske designarv.


Alt i ferm Living design!

Hos Lirum Larum Leg kan du bl. Living wallsticker, pute og tapet til lave priser. Dukkehus, Funkis, i liten størrelse, fra ferm LIVING. La barnas kreativitet blomstre med dette lille Funkis dukkehuset. Et moderne dukkehus som bare venter på å bli bebodd av nye ideer, små leker og favoritter.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg