torsdag 28. august 2014

Svart takpendel

Takpendel - Best pris i Norge! Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Ser du etter en ny taklampe? Hos oss finner du stilsikre taklamper av høy kvalitet. Hva med en stilig pendellampe eller en praktisk hengelampe?


Taklampe designet i svartlakkert metall med tre hvite glasskupler.

Pure pendel er en nymoderne takpendel laget i svart metall og oljet valnøtt. Pendelen finnes også i grått- eller hvitt metall. Leveres medmeter svart. Gjennom årene har BALL fulgt tidenes trender, og lampen har derfor blitt produsert i de ulike tiårenes mest populære farger. Vi har Norges beste utvalg av pendellamper til alle rom.


Kommer med tekstilledning og takkopp i plast og takkrok. Enkel takpendel fra Markslöjd som gir godt med lys. Taklampe Taklamper i flott design med ulike stiler som skaper mer farge, tekstur og lys i hjemmet ditt.


De gir ekstra lys der du trenger det, samtidig som de setter.

Kjøp Svart takpendel på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Svart takpendel i kategorien Innendørsbelysning fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Innendørsbelysning ved hjelp av vår tjeneste. Arigato Pendel er en vakker og unik lampe, som har et aluminiumshode, der lyskilden er skjult i skjermen. Belysningen i denne vakre lampen gir et blendefritt og diffust indirekte lys.


Her ser du den flotte pendelen i svart. Er du interessert i rommets mysterier, vil Arigatos lampehoder ligne på et par ufoer som kikker inn. Med en pendellampe montert i taket får du et virkelig godt lys over spisebordet, på soverommet, i stuen, på kjøkkenet eller for å lyse opp et mørkt hjørne.


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Snygg och elegant takpendel ! Modern taklampa i matt svart och mässing utformad som två kuber som integreras i varandra. Då ljuskällan är synlig är den utmärkt att kombinera med en effektfull ljuskälla. En pendellampe kan brukes som lampe over spisebor lampe over stuebor lampe over kjøkkenøy eller lampe i en trappeoppgang. Utformingen gjør det både ideell å henge over spisebor øya eller møterommet.


Og lampen passer perfekt inn i minimalistiske interiøret. Lampen har en ramme som er utført i sort, på. Sjekk ut for tilbud og kampanjer. Esokkel x lyspære inngår ikke.


Takkontakt er ikke inkludert på grunn av nytt EU-direktiv.

De kan bestilles separat. Vilken takpendel ska jag välja? När du väljer takpendel är det viktigt att först ta reda på vilken funktion du vill att den ska fylla.


En kökslampa kan till exempel både fungera som allmänbelysning eller som en riktad ljuskälla samtidigt som den naturligtvis blir ett viktigt dekorativt element i ditt hem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg