tirsdag 19. august 2014

Gulvteppe stue

Gulvteppe stue

Hos oss finner du tepper til alle gulv i ulike kvaliteter, farger og størrelser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp dine favoritter hos Ellos nå!


Gulvteppe stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper. Store gulvtepper til små priser.


Et stort teppe under spisegruppen din kan bidra til å hindre at gulvet får riper, samtidig. Gulvtepper er både praktiske og vakre. Pryd stuen , soverommet eller kjøkkenet med et stilig teppe fra Møbelringen! Gjør både inneklima og føtter glade med et gulvteppe i topp kvalitet.


Vi har et stort utvalg av flotte tepper. Harmonisk og helhetlig i stuen. Det er som om vår lille pause med teppene til fordel for rene krispy flater, har fått oss til å innse hvor mykt, behagelig og lunende tepper faktisk er! Et teppe kan virkelig løfte helheten i et rom, gi det lille ekstra til fargepaletten og virke samlende for møblene i rommet. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Se etter gulvteppe stue på ikea.


Eller hva med et deilig og mykt teppe å sette føttene på om morgenen når du går ut av sengen? Et godt tips er å kjøpe antisklimatte til å ha under teppene dine. Med sklibeskyttelse unngår du ulykker på glatte gulv i hjemmet. Et gulvteppe er en perfekt romdeler og du kan enkelt skape gode soner i åpne eller store rom.


Gulvteppe stue

Velg et teppe som passer inn i hjemmet og prøv nye farger eller materialer. Når du ønsker å endre soner eller fornye farger og følelse i rommet kan du enkelt kjøpe et nytt teppe. Ikke bare er gulvtepper unike elementer i innredningen av hjemmet, men de fungerer også som beskyttelse for gulv ,og gjør det mykere å stå og gå på det harde underlaget.


Tepper fra Ellos til bra priser. Skap en hjemmekoselig stue. Velg vakre farger og nyanser som kler hverandre og skap kontrast med accessories. Et trendy gulvteppe til stuen skaper helhet og tar interiørstilen til nye høyder.


Gulvteppe stue

Velg mellom fine pasteller, søte striper, morsomme prikker og kule dyretrykk og finn gulvteppet ditt her. Ofte er stuen også det største rommet i. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en skreddersydd designopplevelse når du besøker hjemmesiden vår. Les retningslinjene for bruk av personopplysninger. Utover å være en komfortabel tilføyelse til innredningen, isolerer og varmer det også på kalde tregulv.


Går man med et mønstret gulvteppe kan det være et enormt dekorativt blikkfang i rommet, nærmest som en slags kunst til. Det kan være vanskelig å velge et nytt teppe til stua. Velg blant mengder av sesongens herlige tepper i ulike modellene, farger og mønster.


Når man blar i teppebunken i butikken er det ofte vanskelig å få det rette inntrykket av hvordan teppet vil ta seg ut. Vi kontaktet Christian Kongelf fra Kongelf Carpet for å få noen tips. Begynn hjemme i stua Det enkleste er ofte å begynne med formen og formatet på teppet.


Du er velkommen til å bestille!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg