mandag 25. august 2014

Tapet maritim

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Litt inspirasjon fra Storeys nye tapetbok, Regatta Crew. Take me to the stars! Boken har noen design som er som skapt for.


Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene.


Limet påføres direkte på veggen, og lengdene monteres kant i kant.

Tapetlengdene har en bredde på cm. Familietapeter leverer rimelige tapeter med høy kvalitet. I kategorien Fototapet Maritim kan du velge fra et stort utvalg av bilder. Skap ditt eget fototapet med et design som passer perfekt for deg.


Våre fototapeter er lette å sette opp og gir deg et mer personlig interiør. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Maritimt tapeter - Marina tapeter med känsla av hav, sommar och västkusten.


New England och Lexington. Mycket randigt och rutigt. For å få den riktige sommerlige og maritime stilen var det ønskelig med tapet på veggene. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Spesialforretning for tapet og tekstil.


Norges største nettbutikk. Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet.

Tapet er ikke bare vakker veggdekor. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk. Utvalget av border passer sammen med ulike typer av tapet i Norsk Arv serien - alle border har en rullelengde på meter. OPPSETTNING AV BORDER: En detaljert oppsetningsanvising er gitt på baksiden av etikettene som ligger ved i hver rull.


Merk opp på veggen der hvor borden skal plasseres. Du kan arbejde med tekst og budskaber, med forskellige mønstre og kunst, eller bare bruge fotos, der udstråler den atmosfære du vil opnå. Er det svært at sætte tapet op? Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til.


Orust Stripe er et stripete tapet med flotte brede striper. Et tapet som gjør mye av seg til tross for at selve mønstret er enkelt. Fint i for eksempel entreen, i stuen eller på soverommet! Mønstret er trykt med limtrykk, en teknikk som gir et rikt og taktilt uttrykk, og tapetet fås i fem forskjellige farger.


Denne webshop benytter cookies for at optimere din oplevelse som forbruger. Det betyder eksempelvis at vi kan huske indstillinger som f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg