fredag 29. august 2014

Sort hvitt gulvteppe

Hos oss finner du tepper til alle gulv i ulike kvaliteter, farger og størrelser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Fine Gulvteppe til gode priser. Kle gulvet ditt hjemme opp med deilige tepper! Ikke bare er gulvtepper deilige å gå på, men de mykner også opp hele rommet. Vi har et stort utvalg av både vanlige tepper og håndlagde tepper.


På IKEA finner du tepper til alle rom. Stuen er et populært rom å ha tepper i. Vi elsker tepper, både ute og inne!

Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også lyddempende og gjør gulvet herlig å gå på. Tepper fra Ellos til bra priser. Velg blant mengder av sesongens herlige tepper i ulike modellene, farger og mønster. Store gulvtepper er også viktige for skape trivsel i hjemmet. De er et mykt underlag som holder føttene dine varme og hjelper deg å dele opp store rom i ulike soner.


Velg et klassisk sort , hvitt eller grått teppe som aldri går av moten eller gi den minimalistiske innredningen nytt liv med et fargerikt teppe. Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhol vil vi be deg om å bruke Edge.


Når man innreder barnerommet, må man ikke glemme gulvteppet. Et lekkert gulvteppe er en avgjørende detalj for rommets stemning. Siden det tross alt er barn som skal holde til der inne, kan det også være lurt å satse på et gulvteppe med fine farger og kanskje et barnevennlig motiv.


Kauhava gulvteppe sort - hvitt Oppdater kjøkkengulvet med gulvteppet Kauhava i sort - hvitt fra Vallila Interior. Det håndvevde bomullsteppet er designet av Matleena Issakainen og har et stripet mønster med forskjellige bredder og dekorative sømmer. Nydelig rundt ullteppe fra Kids Concept.


Dette teppet til barnerommet er hvitt med et lekent motiv av en svart mammut.

Du er velkommen til å bestille! Designed and developed by Pagelook. Sort hvitt teppe 146× 293. Frisk opp stuen din med et nytt gulvteppe – våre iøynefallende mønstre og livlige farger gir en ekstra boost, mens monokrome designs tilfører rommet struktu. Grått og hvitt teppe fra Ellos, kr 349.


Smalt teppe i sort og hvitt mønster fra Ellos, kr 299. Inspirasjonen til mønsteret kommer fra det spennende skyggespillet som skogens trestammer skaper i skumringslyset. Bilde Venice Dawn er et vakkert blikkfang tatt av fotograf Thierry Vanhuysse. Fotografiet er rammet inn i Plexiglass som skaper et moderne uttrykk.


Et rundt teppe er med på å myke opp et firkantet rom. Hvitt Gulvteppe sjelden endret. I vanlige rom vil et rundt gulvteppe fungere som en kontrast til kantene man ellers ser, som gir en fin harmoni til rommet. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Beskrivelse: Bestillingsvare - uker Gulvteppe The moor APer designet av All the way to Paris for det danske designmerket tradition. Designerene ønsket å lage et gulvteppe der fokuset var på tekstur, farger, form og ikke på mønster. Et teppe samler sammen møblene i et rom og gir en god romfølelse. Stilig i svart- hvitt.


Gapende gulvteppe Vivi teppe, x 3cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg