torsdag 21. august 2014

Tips til nytt kjøkken

Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Frisk opp kjøkkenet med nye møbler fra HTH. Løsninger som passer til alle rom! Du skal bygge nytt kjøkken , og vet akkurat hvilke skapfronter og type innredning du vil ha.


Men har du tenkt over hvor det er mest praktisk å sette kjøleskap, komfyr og vask?

Eller hvor mye benkeplass du bør ha ved siden av koketoppen? Les tipsene til dem som tilbringer timer på kjøkkenet hver dag, og unngå de største feilene. Nå kan man også få skuffer til høyskap, slik at det bak skapdøren finnes en mengde uttrekksbare hyller som gir et bedre overblikk og gjør det lettere å komme til varene. Har man en åpen planløsning mellom kjøkken og stue, eller man har ofte gjester på kjøkkenet , er det fint å kunne dimme lyset. Nytt på belysningsfronten.


Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest. Her er fem tips til deg som vil pusse opp kjøkkenet på sparebluss. Kjøkkenet er for mange et samlingspunkt og man bruker en god del tid der i løpet av en dag.


Her har du fem tips til et finere kjøkken uten å svi hull i lommeboken.

Tre- eller laminatdører. Tips og triks til renovering av kjøkken og vaskerom God planlegging er nøkkelen til å få et kjøkken eller vaskerom som både er funksjonelt og flott. Vi gir deg en rekke gode tips som vil være til nytte når du skal pusse opp og vil tegne nytt kjøkken eller vaskerom.


Velger du materialer og design som ikke virker moderne, er risikoen for at du ikke får pengene igjen stor ved salg. Et furukjøkken i 70-tallsstil trekker ikke verdien av boligen opp, tvert i mot. Er kjøkkenet nytt , bør kjøkkenet også se nytt ut, sier Dreyer til klikk.


Det skal være kult å kjøpe nytt kjøkken Hos Kvik mener vi at det skal være kult å få nytt kjøkken. Vi vet at ikke bare det ferdige kjøkkenet , men også veien dit har stor betydning for hvor mye du gleder deg over kjøkkenet til slutt. Derfor går vi langt for å sikre at det er en kul opplevelse å kjøpe kjøkken hos oss! Her har vi funnet frem til hylleløsninger som passer enhver kjøkkenstil.


Enkle hylleplater og knekter fra Ikea har fått plass under skråtaket der det ikke ville vært plass til skap. Skal vi stole på øynene og entusiasmen til våre nye kunder, så er det helt opplagt. Det beste med å få seg nytt kjøkken , er å finne frem til drømmekjøkkenet! Hver dag opplever vi i Norema å få besøk av kunder med katalogen under armen og forventning i blikket. Nå har de endelig bestemt seg, nå skal det bli nytt kjøkken.


Et nytt kjøkken er en opplagt mulighet til å forbedre hverdagen på kjøkkenet og innrede et rom som det er en fornøyelse å lage mat i – og hvor en bare har lyst til å være. Vurder derfor hva som fungerer godt i det nåværende kjøkkenet ditt, og hvor det er rom for forbedringer. Med vannstopper installert på kjøkkenet , reduserer du risikoen for vannskader.


Det er en anbefaling du skal takke ja til.

I nye hus er det for øvrig også påbudt. Ta gjerne en titt på artikkelen Tiden har kommet for nye våtromskrav på kjøkkenet. Her finner du blant annet råd om hvordan du kan vannsikre kjøkkenet ditt best mulig.


Enten du skal pusse opp, bare bytte ut eller begynne helt fra start, så er det mye som må huskes på når et kjøkken eller serveringssted skal utstyres. Vi har gode tips til budsjett og planlegging, i tillegg til inspirasjon til hvordan du kan gi kjøkkenet ditt særpreg. Nordmenn bruker rundt milliarder kroner i året på oppussing, ifølge tall fra Prognosesenteret.


Her er seks tips til enkel og rimelig fornyelse av kjøkkenet. Du trenger ikke å tømme lommeboka for å gjøre kjøkkenet nytt. En renovering av kjøkken er et stort prosjekt med mange ting å vurdere og ta hensyn til.


Her er tips som hjelper deg med å unngå de vanligste feilene folk gjør når de skal designe sitt nye kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg